tjejkväll.

Gu va jobbiga å seeega kunder det har varit på jobbet idag... När klockan var fem kom i allafall Emma och Linda till Torp å så gick vi till Maxi å köpte mat och snacks till imorgon. Vi köpte lösgodis för 102.26 kronor och det mesta har vi faktiskt ätit upp idag..hahaha.. Kommer nog inte få på mig min klänning imorgon.. pust.

Det var nog värsta olyckan i tunnlarna vid torp (i riktning mot stan) för det blev helt stopp i båda filerna i första tunneln, fick stå och vänta hur länge som helst, sen vände alla bilarna (inklusive oss) och körde i fel riktning tills vi kom till rondellen och kunde åka över kurveröd. Kaos. Hoppas det inte var något jätte allvarligt...

Jag och Linda har nyss färgat Emmas hår blondt... och just nu håller vi på att göra ansiktsmasker... hihi...




Linda, Emma, Sofie.. Snyggingarna själva.. hehe..


Jupp, det där är jag! : ) ser dock ut som en solbränd gris..




Nä, nu ska vi nog gå å lägga oss för imorgon är det nyårsafton och det lär bli en låååång dag...

Puss och Hej Leverpastej



detta årets näst sista dag...

Ja, nu är det inte långt kvar tills det är 2009... ska bli gott.. Ett nytt år och nya löften man ska försöka hålla! : )

Idag har jag än så länge bara varit och simmat och käkat frukost... ska snart åka till jobbet så jag får väl göra iordning mig nu kanske..


Ha en bra dag!

Kallt..

Usch vad kallt det är ute nu... hoppas det inte blir riktigt så kallt på nyårsafton.

Idag gick vi upp vid åtta, åt frukost och slängde i en tvätt i tvättstugan, sedan bar det av till gymmet för att träna våra ryggar. Jag tränade vaderna idag också, eftersom jag glömde bort dessa igår...

Idag har jag även varit i simhallen och simmat en timma, lite för mycket folk bara, alla "barn" har ju lov så det var en del oväsen... När jag simmat klart kom C och hämtade upp mig å så åkte vi ner till stan. Jag bytte min MBT-skor till en annan storlek, köpte även joggingbyxor, protein pulver (passion/vanilj smak) och vin till nyår. gottigt!

Nu ska jag ta mig något att äta tror jag, sen vet jag inte riktigt vad som händer..förutom att jag måste fixa tvätten...




pusspuss

Överby..

Idag har jag och Emma varit på överby å kollat in lite kläder och annat stuff. Jag köpte en vit lite pösig tröja med svart spets och en röd trekvartsärmad tröja på Gina Tricot, Emma köpte en vit "bodytröja" på samma ställe. Jag köpte även två par örhängen på Glitter, ett utav paren ska jag nog ha på nyår tror jag. Vid ett tiden tog vi och åt lite mat på ett ställe.. Emma åt buffe med pizza och tacos typ, jag åt en räksallad. Jag skulle ha tagit buffen jag me för det enda som jag åt var räkorna, gurkan, rödlöken och pyttelite sallad. Det var även majs (gamla och hårda) och hur mycket oliver som helst (är bland det värsta jag vet) i salladen... usch..

Efter vi ätit åkte vi in till Uddevalla igen.. höll på att få bensinstopp på vägen in... Jag sa att vi nog skulle tankat innan vi åkte från trollhättan men Emma gillar ju att vara lite crazy.. hehe.. Åkte även till Torp en snabbis innan vi åkte hem.. Där köpte jag ett brunt vanligt linne och ett par svarta leggins på Gina Tricot, Emma köpte en vit vanlig t-shirt...

Nu sitter jag och Christopher och kollar på Erik och Mackan, är helt slut efter att ha tränat core, ben och gått en timma på löpbandet på gymmet..




Nu orkar jag inte skriva mer  sååå......

See Ya!


mycket folk..

Jag och Christopher åkte till Torp förut, skulle byta lite julklappar och kolla på en jacka och skor till C. Han köpte en fin, brun jacka på Stadium och en svart tröja på InterSport. Fy va mycket folk det var på Torp, helt galet! Vi kollade inte i några mer affärer utan åkte in till stan och ICA Kvantum istället. Handlade lite smått och gott, bla grötris och saft. Gjorde nämligen risgrynsgröt precis... Christopher har varit så sugen på risalamalta (eller hur det nu stavas) i flara dagar, så nu väntar vi bara på att gröten ska kallna så att vi kan blanda i grädden och göra saftsås till. Jag tycker bättre om vanlig risgrynsgröt så jag får nog lägga undan lite till mig. gott!

Vet inte riktigt vad som händer ikväll, men det blir nog bara mys framför tv:n med äsklingen efter dessa två partydagar...






Ta det lugnt...

Juldagen och Annandagen!

Vi var ju som sagt hemma hos C´s farmor och farfar för att fira jul.. eller aaa, mest för att äta egentligen.. haha.. Vi år först kalkon med potatis vid två, sen blev det julgodis, ostkaka, å vid halv sju blev det julbord. Fy f*n va jag var mätt! När klockan blev sju åkte jag och Christopher hem, han hämtade sina öl sen körde jag honom till Tureborg och hans kompisar.

Emma T kom hem till mig, jag gjorde iordning mig och sen gick vi hem till henne och började dricka. Jag kände inte av alkoholen så mycket, så vi började spela ett spel och sen slutade den kvällen som den gjorde också... Vi tog en taxi ner till stan, kommer ej ihåg vad klockan var... Emma åkte hem igen när vi precis hade kommit till stan, så jag gick in på Cheers och träffade Christopher. Var inte där så jättelänge, blev tvungen att springa ut och spy... Vi köpte pizza, skulle haft en Calzone utan skinka och med mycket ost. Jag sa: Jag vill ha en Calzone utan skinka och Jättemycket vitlök. Hann inte smaka på pizzan den natten för när vi kom hem hängde både jag och C över toaletten och sedan blev det rätt i säng med oss.. Smakade däremot på pizzan dagen efter när jag hade vaknat och.. det var Jättemycket vitlök på i allafall.. HAHA! jaja... som det kan gå..

Christopher mådde inte sååå jättebra o jag hade väl lite ont i magen, men vid två skulle vi i allafall hem till min familj och äta mat. Det blev en burgundisk (tror det stavas så) gryta, sååå jävla gott är det!! Den består typ av kött, rödvin, champinjoner och små lökar m.m. Är nog bland det godaste jag vet!

Emma T och Linda kom och hämtade mig och C på äsperöd och åkte med oss hem. C åkte hem till Niklas medans vi tjejer gjorde iordning morots- och gurkstavar med dipp plus lite annat snacks. Susanna och Johan kom hem till mig, vi fem kollade på Körslaget och drak lite.. Linda och Emma gick hem efter halva programmet, då åkte jag, susanna och Johan hem till Venus familj och fortsatte dricka där. Åkte därefter taxi ner till stan och gick in på Harry´s. Det var lagom kul, inte så mycket folk. jag drog upp till C och Cheers när klockan var runt tolv, ett eller nått. Satt å tjötade med Niklas å hade det trevligt tills nån jävla typ välte ut ett helt teuqilaglas över mig... Christopher blev vansinnig och det blev ett jävla liv med vakterna och allt...

Vid två gick jag och Stoffen hem... gick och la oss och bara myste... : )



köss.

Knäck!

Nu har jag precis gjort knäck (utan mandlar), den blev Jättegod!! Innan det var jag och Christopher på Willys å handlade grädde till knäcken och lite snacks till idag och imorgon. För då ska det bli paaaarty! Är så jävla sugen på att dricka, har inte gjort det på över en månad... ska bli så himla kul. Köpte även skumtomtar, är ju sååå gott! Fast de ska ligga framme ett tag så tomtarna blir lite hårda, då är de godast.. så det så!! Sitter hemma i lägenheten och väntar på att klockan ska bli två, ska hem till Christophers farmor och farfar o fira jul med hans släkt och familj. Förhoppningsvis blir det lite god mat också, börjar känna mig lite hungrig...
 
Hör av mig senare, om jag nu inte glömmer bort det som jag brukar var duktig på att göra.. : )




Puss o Kram Skumbanan.

snart slut...

Nu har jag och stoffen precis kommit hem ifrån julfirandet med släkten... Det var väldigt mysigt med julmat, julgodis gröt och glögg. Vi hade ingen "riktig" tomte så min kusin Sanne var tomte, fy fan va hon är bra på att imitera och "spela" någon annan, så jävla skön är hon!! Vi spelade även Wii Fit, pappa och farbror Jonas rockade rockrng.. har inte skrattat så mycket på jag vet inte hur länge. Tomten Sanne och rockrings rocket var sååååå jävla roligt!!! HAHAHA! 

                                                             

                                                                         Vad har jag då fått i julklapp idag!?!


* MBT-skor - Christopher
* Vattenkokare - Mamma och Pappa
* Köksvåg - Mamma och Pappa
* Kastrull - Mamma och Pappa
* Kombinerad lock - platt - vågtång - Mamma och Pappa
* Svart, lång vinterjacka - Mamma och Pappa
* Svarta stora örhängen - Malin
* Mineral kroppsglitter - Malin
* Presentkort - Alex, Flisan, Viggo
* Pengar - Farfar och Inga-Maj
* Glas ljusstakar - Sanne, Robin, Linnea




Har varit en väldigt lyckad julafton om jag får säga det själv!

Pussar till alla jag känner...

Julafton!

Nu är det äntligen julafton, jag och stoffen bytte ju julklappar inatt. Jag gav honom två par kalsonger och en grovstickad vit tröja, men den var för stor... Jag fick MBT-skor (sådana där som är runda under fötterna ni vet) utav C, jag är riktigt förvånad... Christopher är inte känd för att vara så påhittig men detta var ju en hur bra julklapp som helst!!

Nu har vi gjort iordning oss , sitter i soffan och kollar på Lösvikt med Robert Gustavsson, skit rolig! Snart ska vi åka hem till mina föräldrar och Malin (hon blev lite sur för att jag inte skrev med henne en annan gång, så jag får väl göra det nu då) för att äta frukost och byta julklappar... Efter Kalle Anka åker vi till mina kusiner i Forshälla och firar jul där ute...

            
Visst ser C glad ut !??? hahaha...


Vi två igen.. hemma i soffan..





Ha en mysig julafton nu allihopa!! Det ska i allafall jag ha.. : )

God Jul!

julgrans ljus...

Är hemma hos familjen nu... Jag och mamma kom precis hem ifrån stan, för vi var tvugna att åka ner för att köpa julgransljus. Malin och jag satte i ljusen förut och det är ju inte det roligaste direkt, när vi fått i dem märkte vi att de va sönder...ååh.. De hade slut på just ljulgransljus nästan överallt så vi fick köpa ljusen som satt i en gran (en i personalen fick ta ner alla ljus från granen för vår skull) inne på ClasOlssons... Väldigt snällt!

Pappa, Malin och Johan har käkat kebab och jag å mamma åt lite räkor. Har även ätit en del choklad idag, gott var det absolut men jag känner mig väääldigt onyttig!! Anyway... Nu ska vi först ta ner den gamla slingan, sätta i den nya, alla kulor och allt glitter i vår fiiina julgran!




Längtar tills jag kommer hem till Christopher... vi ska byta julklappar efter klockan tolv inatt... Spännande eller vad!?!

Ciao.

Bara en dag kvar..

Bara en dag kvar till julafton! Ska bli sååå spännande...

Anyway.. Jag är så jäkla förbannad, skrev värsta långa inlägget igår och tror du då inte att allt försvann preis när jag skulle publicera det. Sååå störande! Men jag kan ju kanske försöka skriva vad jag gjorde i går nu då...

Jobbade mellan tio och fyra igår på Kappahl, så jävla mycket folk så det är osant, fast sant. = ) När jag slutade kom Emma ut till Torp. Vi gick och tjötade och kikade runt nån timma eller så... Jag köpte julklappar till C´s parents och hans ena bror, min systeryster och till älsklingen. Hoppas de blir uppskattade!

På kvällen satt jag och Christopher å åt risgrynsgröt (som jag gjorde helt själv!!), Christopher drack vinglögg med mandlar och russin, jag drack te med honung (jag gillar bara saftglögg) och kollade på Jeff Dunham på tv, den mannen är verkligen sååå jävla rolig!!!

Mitt i allt detta ringde C´s mamma och berättade att Christophers bror hade fått ett slagskott rätt på käken på hockeyträningen.. å frågade om vi kunde hämta henne i Bokenäs och åka med henne till Näl. Vi kom till Näl ganska sent på kvällen och var inte hemma igen förrän halv ett på natten. Lilla gubben säger jag bara... Käken var bruten rätt av på ett ställe och munnen var helt bodig. Ingen rolig jul det inte... Tyckte så fruktansvärt synd om honom!


Men men... idag är en ny dag..

Har än så länge bara varit på jobbet. Jag slutade lite tidigare än vad jag egentligen skulle gjort, mådde så jävla dåligt.. usch.. ont i huvudet, kallsvettig, skakig och sån jäkla växtervärk i ena knät.

Nu sitter jag framför datorn och väntar på att C ska komma hem (han är ute på promenad med Georg och Casper). Ska nog gå å lägga mig och vila en stund tror jag. Så jag är pigg och mår som jag ska imorgon!



hugs and kisses



dan före dan före dopparedan...

Ja.. nu är det bara två dagar kvar...iii...

Imorse vid halv sjutiden gick jag till gymmet för att pomenera en timma på bandet. Jag vägde mig också på gymmet, trodde jag hade gått upp några kilo så onyttig jag varit de senaste två månaderna.. men jag hade gått ner 1.2 kg istället!! wiii... Jag har gått ner ca 15 kg sen jag vägde som mest för fyra-fem år sedan... men om man kollar på det senaste året har jag gått ner 7 kg!!!!! Fy fan va jag e bra!!

Nu har jag precis sminkat mig och målat mina naglar rödglittriga...fint! Väntar på att klockan ska bli halv tio så Christopher kan köra mig till jobbet. Jobbar 10-16 idag, sen kommer Emma ut till Torp å så ska vi kolla på lite christmas presents. Kul!

Men nu måste jag sluta för jag har inte tagit på mig kläder än.. såå..



Kisses!

tre dagar kvar...

Nu är det bara tre dagar kvar till julafton, Jippi! jag älskar julen, det är bara sååå himla mysigt!!

Idag gick jag och Christopher upp ganska tidigt (jämfört med vad vi brukar göra), klockan tio. Vi åt frukost och kollade på filmen jag och Emma hyrde igår, en rysare med Jessica Alba. Den var faktiskt väldigt bra... Klockan tolv körde C ner mig till simmhallen, han skulle till stan å kika lite, på en julklapp till mig tror jag.. hihi.. Jag simmade i en timma sen gick jag hem, käkade rotfruktssoppa med köttfärs (äter typ det varje dag, börjar änna tröttna nu) och sen bar det av till gymmet. Jag tränade ben och mage, känner änna att magen börjat bli mycket fastare, gött! När vi kom hem igen så städade vi, diskade, dammsög och plockade bort allt skit (kläder, lådor, skor m.m.) Senare åkte till kvantum å handlade en massa mat, jag gjorde iordning nått att äta och nu sitter vi i soffan och kollar på tv. Väntar på att alla "våra" söndags program ska börja. Imorgon ska jag jobba nåra timmar på KappAhl så det får nog inte bli så jätte sent idag inte...


Krameli kram kram

fuck..la

Idag har jag jobbat, var bara fem timmar men gu va mycket folk det var på Torp, kaos! Som tur va var jag på lagret hela dan, så jävla gott.

När jag kom hem från Torp kom Emma hem till mig å C. Jag käkade tacos å Christopher hade hämtat hem pizza till sig själv. Lite innan fyra gick jag och Emma till strandpromenaden för att gå med i rekordfackeltåget... Det var väldigt mysigt men kallt, mycket folk och mycket facklor. Jag och Emma betedde oss som värsta käringarna, skiträdda för att någon skulle bränna upp något... eller rättare sagt vårt hår!! Nu sitter vi hemma hos mig å mölar i oss naturgodis, marabou med luftbubblor, morotsstavar o gurkstavar och dipp. mmm... Men nu ska jag hjälpa Emma med en grej här så jag kan inte skriva mera just nu... Skriver mer senare inatt eller imorgon...


       Här är bildbeviset på att vi faktiskt gick fuck..eltåget...

soe      
     Inte så jääääätte bra kvalitet på bilderna kanske.. haha..



"crem de´la crem a`la edgar"





Jul på Liseberg.

Var ju å simmade imorse, tränade även lite lätt på gymmet med C och G. Efter detta käkade vi lite å sen åkte jag och Christopher till Göteborg och Liseberg. Det var väldigt mysigt med massa ljus, låtsas snö och brända madlar... mums! Vi gick runt han i hand å kikade på alla små "stånd" som sålde allt i från honung och renkött till smycken och julgranskulor.

När vi kom hem till Uddevalla igen så åkte vi upp till Lane och Christophers pappa för att hämta bilen. Jag och Christopher åt varma mackor och olika sorters fudge med Robert och Rosa. Gott.

Nu är vi hemma igen och sitter framför tv:n... Ska nog sova snart för jag ska jobba imorgon...



           Här är lite bilder från Jul på Liseberg!

Jag o Christopher på Liseberg
Christopher och Sofie bland en massa ljus på Liseberg.

S o C
Lite suddigt men ändå fint!

liseberg   
Riktig snö? Fejk snö? (tror inte C ville vara med på detta kort...)




God Natt!

åhh inte igen..

Igår... Jag vet, jag har en tendens till att skriva mina inlägg dagen efter... men jag glömmer eller hinner helt enkelt inte att skriva något vissa dagar, å då är det ju väldigt bra att man har en morgondag!

Det hände iof inte så mycket roligt igår.. skulle jobbat mellan 15.15 och 20.15 men två personer har blivit sjuka på jobbet så jag fick avbryta tvättiden jag hade igår och börja jobba vid 12.20 istället. Det var en bra dag igår på KappAhl, den gick relativt snabbt och jag fick hålla på med lite olika saker och inte bara stå i kassan hela dan. Skönt! När jag slutade åkte jag hem til familjen på Äsperöd, käkade popcorn (ovanligt!? eller kanske inte..) med Malin, Johan, mamma och pappa å kollade på Medium. När klockan var något i elva var jag hemma på Timmermansgatan igen, slog på tv:n och kollade på en tv-reklam för en produkt (Vitaepro) som de säljer på mammas jobb, Vitaelab. Sen la mig mig i rentvättade lakan (mysigt) med min sötnos för att zZzova.

Nu däremot (idag alltså) har jag slängt i en tvätt (fick ju fortsätta tvätta idag eftersom jag var tvungen att jobba igår) och ska nu bege mig till badhuset för att få min dagliga motion! Såååå...



Later...

Igår.

Igår, onsdag var jag på sjukhuset i tre timmar... för att göra ett allergitest som tar en kvart! Segt eller vad!? Först fick jag prata med inte en utan två läkare, om mina eksem och mina allergier. Sen fick jag vänta jäääätte länge innan jag fick göra själva testet. Sköterskan droppade tolv olika ämnen på min arm sen stack hon hål i dropparna, jag fick vänta en kvart, sen blev det som myggbett på de ställena där ämnena jag var allegisk för var. Jag är allergisk för gräs, pollen, häst, hund och katt.. rooooligt...eller inte! well well... Vad gjorde jag mer igår.. Jag simmade, tränade rygg på gymmet, åkte med mamma hem å satt å tjötade med henne. Vid halv tio tiden åkte jag hem och la mig, för att få min skönhetssömn... : )


puss a`la puss

tredje advent.

Denna helg har det blivit mycket onyttigheter å det var inget undantag idag... när jag kom hem ifrån jobbet gick jag, C och G till gymmet, var på ett corepass och tränade armarna. Sen handlade jag och Christopher på kvantum efter träningen...

När vi kom hem lagade jag mat, det blev en pastarätt innehållande:

* färsk bandspagetti
* lite gräddfil
* lite matlagningsgrädde
* vitlök
* purjolök
* bacon
* squash
* cashewnötter
* ost

Det blev väldigt gott om jag får säga det själv! Efter maten blev det lite glass, verkligen jättegod glass.. mmm... Nu kollar vi på Sanningens Ögonblick, sicka jävla puckon asså... Dom gör ju bara bort sig... Jag skulle aaaaldrig ställt upp i ett sådant program! 




Men nu ska jag fortsätta se på detta förnedringsprogram å skratta lite till...

pussokram


lucia.

Glömde änna bort att skriva något igår men... får ta det nu istället. Efter jag ätit min frukost igår åkte jag å hämtade mamma och pappa å så åkte vi ner till stan, julmarknad. Det första vi gjorde var att träffade Sanne, Linnea och Monika, som bjöd oss på papparkakor och glögg. När klockan blev halv elva så sjöng Uddevallas Luciatåg på torget (det som jag egentligen skulle varit med i).. hehe.. men de hördes inte så bra, så det var synd. Mamma och pappa köpte vitlöks kalkonkorv å jag köpte lite choklad. mmm... Det var så jävla kallt så jag förfrös nästan mina fötter. Innan jag körde hem mina föräldrar köpte vi mat på Pita, gött. Började jobba på KappAhl klockan ett och slutade fyra... När jag slutade körde jag bilen hem, Emma T kom å hämtade mig å så åkte vi ner till kyrkan. Susanna, Josefin B, Emma K och de andra i Lucian sjöng och läste "dikter" i kyrkan, Jättefint! Jag och Tuulari åkte hem till hennes föräldrar och åt pizza sen åkte vi in till stan igen, köpte kebab till C och godis. Tog det bara lugnt hemma hos oss, kollade på tv och roliga klipp på Youtube. Sen gick jag å Christopher å la oss...

Idag gick jag upp vid åtta, gjorde mannagrynsgröt och kaffe till Stoffen och yoghurt till mig. Låg å myste en stund i sängen sen gick vi upp å duschade. Nu sitter jag i soffan och skriver detta, ska sminka mig och åka till Torp och jobbet om en stund.


Ha det gott!

Planksteken i bilder...

Min mat.

Sofies mat.


christophers mat.
Christophers mat.


Idolfinal.

Idag gick jag till simmhallen runt sju imorse... å vad mötte mig inne vid bassängen om inte ett litet luciatåg. Helt mörkt, tyst, stilla, kaffe o pepparkakor och sång... kan det bli bättre!? Simmade en timma sen bar det av hemmåt för den dagliga yoghurtfrukosten. mums.

Vid tio hade jag tid hos Cia  Classic Care för slingning av min "utväxt". Den syntes inte så jättemycket men det blev jättebra, fräschare och snyggare färg. Kikade lite på stan, handlade mat på ICA Kvantum, gick hem och lagade tacos precis lagom till C kom hem från jobbet. Efter detta mötte vi upp Georg å drog till gymmet för lite workout.

Mätta och goa efter en jättegod plankstek och popcorn (såklart) har vi sett på Idol. Väntar spänt på resultatet... Försöker nu tjata med mig Stoffen ner till stan på en promenad (vill ha Dumle lakritskolor) hehe... Får se om jag lyckas eller ej!?!



KEVIN vs ALICE ??


50-års kalas.

Var på stan med Malin en sväng förut... köpte en svart volangkjol på Lindex som jag tänkte ha på julafton! Hittade även den Perfekta nyårsklänningen (har letat efter en precis sådan klänning hur länge som helst)! Idag fyller min kusin Daniel 28 år och min "moster" Michi  50 år! Så vi har varit på 50-års kalas med smörgåstårta, ostkaka och mycket skratt. Sitter nu hemma hos la familja, har precis käkat popcorn me mamma & pappa å kollat på "Du är vad du äter" och "Medium". Nu börjar klockan bli mycket så jag ska klä på mig, gå upp till parkeringen och ta bilen hem till min älskling...



Sov Så Gott!!!

hmn.

Idag har jag och min syster gått på en liten promenad, härligt! Sen åt vi grönsakssoppa som jag hade lagat å efter det gick jag och C till gymmet för att lyfta lite vikter... Om ett tag ska vi se på Efterlyst sen blir det läggdags.  


pussar.


 

syndaren sofie.

Skulle ju åkt med Christopher till gymmet i söndags, men.... Jag stannade kvar hemma hos mamma o pappa å käkade... PIZZA... Sofie.... inte bra inte bra. men gott, det var det!! : )

I måndags jobbade jag 10-16 sen fick jag tränat core (nytt pass) på gymmet då jag syndade så dagen innan. hehe...

Igår var jag på torp å kollade lite juklappar, sen jobbade jag 17.45 - 20.15, två och en halv timma, nödvändigt. Nä, men de ordinare på kappAhl var på julbord så vi "extrajobbare" fick ställa upp å jobba, var ganska gott å lugnt faktiskt så det var helt okej. Syrran var å kikade på torp så hon åkte med mig hem efter vi stängt. Jag öppnade bakdörren för att slänga in Malins jättetunga väska, den dörren går ej att stänga om man öppnar den på vintern. Kom på det precis när jag tryckt ner handtaget, trodde inte att den öppnats... Men det gjorde den och det märkte vi när vi var på motorvägen! Fick åka med öppen bakdörr hela vägen hem... hahaha..

Idag har jag än så länge bara ätit frukost och kikat runt lite på nätet, ska göra mig iordning å dra till simmhallen nu så..



Later...

Juligt värre...

Tänkte berätta lite om vad som hänt i veckan...

I torsdags var det "julklappskväll" på torp, alla affärer hade lite extrapriser å sånt.. Jag och mamma var där en sväng å kikade. Var inne på Gina Tricot, där jag köpte en kort svart kavaj, prova kläderna innan man köpte dem var inte ens att tänka på. Jobbade på KappAhl på fredagen och då fick jag höra att det varit massor av kunder dagen innan, kö från ena änden av affären till andra änden å då hade vi ändå öppet fem kassor! Sjukt mycket folk med andra ord... På fredagskvällen kom Emma hem till mig å Christopher, vi åkte till Maxi å köpte räkor, aioli och bauguetter (tror det stavas så???). Kollade på Idol och käkade popcorn till "efterrätt". : )

Igår hade jag och Emma en mysdag... Emma kom och hämtade mig på förmiddagen å så åkte vi hem till hennes familj i Bua. Vi bakade kladdkaka (som vi vräkte i oss helt själva, inte riktigt hela kakan, men ändå) och kollade på SATC filmen, hur bra som helst juh!! Senare åt vi mat med Emmas familj och efter det begav vi oss innåt stan igen, rättare sagt till Emmas lägenhet. Vi käkade lite godis, kollade på Tack Gode Gud och Britney Spears dokumentären, som faktiskt var väldigt bra. Sen gick jag hem till min älskling som varit på fitnessmässa och umgåtts med kompisar hela dagen. Han hade köpt en burk Dahlblads proteinpulver med svartvinbärssmak till mig, Gulligt!

Imorse kom mamma och hämtade mig å så åkte vi hem till äsperöd och åt adventsfrukost med vörtbröd, tände 2:a ljuset och läste 2:a adventsdikten (jag och min syster har gjort detta sedan vi var små, så det är en liten tradition vi har hemma..). Just nu sitter jag och skriver detta då jag antagligen inte kommer göra det när jag kommer hem ikväll. Jag, Malin och johan har bakat pepparkakor och nu står mamma i köket å gör lussebullsdegen... Ska snart baka lussekatter och även göra hallonkolor, om vi hinner innan C kommer hit och hämtar mig. Vi ska träna core på Motionshuset.. Men nu...



Tillbaka till julbaket..



fredag.

Jag har kommit på att det inte har blivit lika många inlägg som det blev de första veckorna.. hmn.. kanske beror på att jag jobbat en del och helt enkelt inte orkat skriva nått när jag kommit hem eller kanske beror det på att datorn är såååå seg!?!

Idag trodde jag att jag skulle vara ledig så jag gick till simmhallen lite senare än vanligt... men ack så fel jag hade.. Anneli ringde mig vid halv tio och frågade om jag kunde jobba idag me och det klart jag ställde upp på... Så nu har jag precis kommit hem, jobbade 11-17.

Sitter framför datorn och väntar på att Christopher ska komma hem från Georg... ska nämligen skjutsa (eller hur det nu stavas) mamma ner till mortens och vill helst inte åka själv. Får se om det kommer någon gäst hem till mig ikväll... då blir det kanske räkor och Idol!?!  



På återseende...


första december

Nu är det bara 23 dagar kvar till julafton... Idag har jag jobbat mellan 10-17, var på golvet på dam i två timmar sen stod jag i kassan resten av dagen, ganska okej dag, lite folk bara. Jag fick faktiskt dricks utav en gubbe idag... : ) femtio öre.. haha... När jag kom hem slängde jag i mig ett päron, en kiwi och en morot, sen bar det av till gymmet med C och G för att träna våra ben. Jag tränade även min lilla mage...

Nu sitter jag, Christopher och hans mamma hemma hos oss, tjötar och kollar på Design: Simon & Tomas... trevligt trevligt.. 

Men Nu är det CSI så later....

 

RSS 2.0