Det haglar, mitt i sommarn!

Tänkte bara lägga upp ett par bilder från förra helgen då det haglade...




work work ...... work work ...

I måndags fyllde min farfar 75år, Grattis! Var även ute på Skeppsviken med Lexus och Emma å solade. På kvällen gick jag och Emma på bio, Män som hatar kvinnor. Såååå jävla bra! Se den!!! Den var både hemsk, rolig, spännande och romantisk.. precis så som en bra film ska vara!

Resten av veckan har jag typ bara jobbat.. pust. Fast det positiva var att jag kommer att vara på Herravdelningen hela sommaren, så det är gott! Inte så mycket varor, inte så mycket kläder att vika iordning, inte så mycket att göra, inte lika många frågvisa kunder... Härligt! Kommer nog få stå en del i kassan ändå, då både jag och Linda är på Herr... men det är helt okej, bara det inte är heeela dagar man står där..




Hörs senare... eller imorgon.. ; )

Kungsklyftan i Fjällbacka


Jag och mamma hyrde film i affären igår, Allt Flyter, Jättebra! Kollade på filmen och käkade ostbågar och godis.. mums! var såååå trött igår så det blev bums i säng efter filmen...

Idag var det fint väder på förmiddan så jag, Christopher, Lexus, Sanne, Linnea och mamma tog oss en promenad på ca: 50 minuter. Efter detta skulle jag simma i en timme.. men efter 30 minuter började det duggregna, åska och när det slog ner en blixt inte allt för långt härifrån, blev jag lite skraj och fik avsluta min simmning. : ( Fast tur var väl det för efter typ tio minuter började det ösregna, och då menar jag verkligen ÖSREGN! Det regnade så mycket att det t.o.m började hagla... å dom var inte små om man säger så... haha.. Tog en bild med mobilen (laddar upp den vid ett annat tillfälle då jag inte har med mig sladden..) på gräset efter att det haglat.. helt vitt typ.. : )

Nu har jag och Christopher varit nere i centrum. Skulle kollat kungsklyftan (den klyftan som är med i Ronja Rövardotter, ligger i Fjällbacka centrum), men det var avstängt pga rasrisk.. Synd! Så vi fick helt enkelt åka tillbaka till stugan igen... Nu ska vi snart grilla så jag måste hjälpa till med maten lite nu... sååå..




Höres later..


En vääääldigt trevlig helg...


Igår var vi som sagt hemma i Uddevalla, satte upp ett stort tält på baksidan av vårt hus, grillade kött, käkade färskpotatis och gräddfil med gräslök. Till efterätt blev det jordgubbar med glass och grädde, chips och annat snacks... Vi hade det sååå jäkla trevligt, satt bara i tältet, drack, åt, tjötade, skrattade och hade det roligt som faan! En riktigt lyckad kväll med andra ord.

Fick även reda på en väääldigt rolig sak igår.... men det är tyvärr hemligstämplat! ; )

Idag har vi städat bort gårdagens alla "härligheter", vart på MonaLisa med "gänget" å käkat pastabuffé. Nu sitter jag ite i Fjällbacka med Christopher, mamma, pappa, Lexus och en del av min släkt. Har precis käkat glass och nu ska jag å min mamma iväg till "centrum" för att handla lite smått och gott. såååå....




Hörs senare...
Ps. Bilder från midsommaraftonen kommer upp en annan dag... när det blir får tiden utvisa.. hehe..  Ds.


Midsommar!


Trevlig Midsommar, Allihopa! och en speciell hälsning till min lillasyster Malin, som är låångt låångt borta i USA... :
( Vet att du gärna skulle vilja vara hemma, eller ute i Fjällbacka under midsommar... men det får bli ett annat år älsklingen min! : ) Då får vi vara där ute båda två, jag ska ju faktiskt vara hemma i Uddevalla för första gången i mitt liv... har alltid varit på landet i Fjällbacka (förutom förra året då vi var i Grebbestad, på en camping).

Detta året blir det till att vara hemma hos oss... Det blir jag, Christopher & Lexus, Josse & Niklas, Frida & Tobbe, Cia, Isak & Tindra (kanske Bamse), Susanna & Johan (kanske Ebba) som ska fira ihop. Hoppas att det blir trevligt och att vädret blir fint, inget regn i allafall..





Älskar er, mamma, pappa & Malin! Hoppas ni får en jättebra midsommarafton!
Pussar och Kramar till er från mig... : )





åååååååååhh... segt..


Städa, städa, städa, städa, städa.... det tar ju sån jääääääävla tid!!! *pust* men det känns faktiskt himla bra efteråt, det blir som en ny lägenhet... faan nu låter det som om våran 2:a är i samma klass med de som är med i just Rent Hus.. hahaha.. och riktigt så skitet har vi det faktiskt inte! : )

Nej, tillbaka till städningen igen...






Tjolahopp.



Storstädning med gubbar...


Var borta på gymmet imorse, solade och vägde mig.. usch, det var mer än vad jag trodde.. menmen.. Keep up the good work!

Idag har jag varit iväg och inhandlat jordgubbar och sill till midsommar.. mums!

Jag har även diskat och börjat med städningen, ska nämligen stor städa eftersom vi ska vara hemma hos oss imorgon. Ute i ett tält iof men det blir väl kanske att vi är inne något också.. så då måste det vara städat!

Så nu ska jag inte sitta vid datorn för länge... Back to diskhandskar, tvättmoppen (heter det så? det lät så konstigt..) och damsugaren. För här ska det bli Rent Hus! hehe...




Längtar tills imorgon, hoppas det blir trevligt och att vädret är fint!

Lyxfällan och midsommarmat..


Igår
åkte jag och Lexus ut till Skeppsviken, badade och solade i några timmar medans Lexus låg i solen och gottade sig. När C kom hem ifrån jobbet åkte vi till kvantum  å storhandlade sen åkte jag hem till mamma för DH och riiiiiskakor! Mumma!

I morse skulle jag tränat på gymmet men hade sån fruktansvärd träningsvärk i mina armar... så det fick helt enkelt bli en långpromenad med Lexus istället! Idag har jag, Lexus, Josefin och Frida varit på stan heeela dagen. Passade T då Cia var och fixade håret hos Rosanna i fyra timmar... Sen har hon jääävligt tjockt hår också.. haha.. 

Jag var och handlade med mamma för en stund sedan, köpte b.la. kött till mig och Christopher (som vi ska äta på fredag, midsommar) och förut handlade J och F potatis, gräddfil, gräslök och lite andra grejer till midsommar..

Nu sitter jag och C i soffan och kollar på Lyxfällan... sicka jävla idioter.. vad tänker de med egentligen!???




See ya..


Kvart över...


05.15
- Christopher  väckte mig när han gick till jobbet, jag gick upp..

06.15 - Tog mitt första steg på min morgonpromenad..

07.15 - Kom hem efter promenaden. Tog en proteindrink, Åt lite melon, kiwi och fyra stekta äggvitor (Lexus fick gulorna).

08.15 - Kollade på tv:n och grejade lite inne på Facebook...

09.15 -
Ska börja träna pilates...


Sen får vi se vad som händer resten av denna dagen...





Ansiktsbehandling...


Idag
var jag på gymmet i 1½ timma, körde EL i en timme och sedan styrketräning (armar) i en halvtimma. Duktigt Sofie! Umgicks med Emma en sväng idag och sedan har jag varit hos Maud på ansiktsbehandling.. sååååååå skönt!!! 

Nu ska nog jag, Christopher och Lexus ta en promenad... om vi orkar..





Ha de gott alla!!!



Sol & Bad heeeela helgen!


Christopher tog sitt första dopp för i år, idag i poolen... eller egentligen igår då jag drog i honom när jag simmade.. HAHA!

Igår var jag på gymmet mellan tio och elva å tränade EL, efter det åkte jag och C till Torp för att kolla på när R, R och E gick modevisning. Så fina. Men de vann tyvärr inte modematchen och vinsten på 15 000 kr, tråkigt... När klockan var runt tre åkte jag, Christopher och Lexus till Fjällbacka (min sommarstuga). Så himla fint väder var det där ute, jag simmade 40 minuter och lillkusinen och hennes kompis badade i poolen. På kvällen grillade vi kött och kyckling och åt klyftpotatis, tsatsiki och sallad till detta. Mums!
När vi var mätta och belåtna gick vi in (satt ute på altanen och åt), käkade chips och nötter och kollade på Bröllopsduellen... (en komedi med Anne Hathaway och Heather Graham)

Idag gick vi upp vid halv tio och käkade frukost (min speciella "sojayoghurt med frön" med banan, päron och olika sorters meloner) ute... Lovely! Efter frukosten simmade jag en timme i poolen och sen gick jag en 40 minuters promenad med min mamma, fikade sedan med frukter, turkiskyoghurt och akaciahonung, sååååå jäkla gott! Sen skulle jag sola, men jag kom på att jag lika gärna kunde röra på mig samtidigt.... så jag tog och simmade en timma till.. : ) Träningsnarkoman eller vad!?! Har varit så jäkla fint väder hela dagen idag så jag har fått sååå mycket färg! C har också fått färg men hans färg är rosa och min är brun.. hehehe...  När klockan var runt fem, sex åt vi mammas fisksoppa (Jättegod) och till efterrätt blev det jordgubbar med vaniljglass. Gott gotti gottgott!

Nu är vi hemma i Uddevalla igen, sitter i soffan, kollar på Bones och dricker te med Robert och Rosa som precis kom hit... Ska snart kolla på den sista filmen som vi hyrde i veckan (Vi hade i alla fall tur med vädret, igen)... och sen blir det mys innan vi ska sova. Har dock lovat stoffen att jag ska laga mat som han ska ha med till jobbet, efter filmen.. pust..


Hörs en annan dag!



Regnet det bara öser ner...


Imorse hade jag "sovmorgon" till halv nio, tränade pilates, åt frukost, diskade och lagade mat. Jag och C kom precis hem i från stan... köpte ögonbrynsfärg, ett hårband, jordgubbar, en massa shit på apoteket, en cykelhjälp och en vattentät jacka till C. Nu ska jag och Lexus åka upp till lane, Christopher har redan begett sig uppåt, på cykeln. Jävla dåre! : )

Ikväll blir det Talang final och en massa mys..





Hörs imorgon!!! (förhoppningsvis...)



Heeeelt slut...


Jag är heeelt slut, sååå trött! Men nu är iaf alla kläder färdigtvättade.. ska bara hämta upp dem om några timmar..

Jag badade hemma hos mamma förut, medans jag väntade på att tvätten skulle bli klar och undertiden passade kusin Sanne, Lexus. Tack! Skönt att slippa oroa mig för vad han håller på med när jag badar, förra gången gjorde han nämligen sönder mammas gladiatorsandal... Dumma hund. Men det är väl sånt man får räkna med när man har hund (speciellt när den är valp).

Nu väntar jag på att C ska komma hem ifrån gymmet så vi kan umgås lite... och kanske åka till Torp en sväng..





Pussar & Kramar



tvätt tvätt tvätt

Imorse (klockan sju) åkte jag och Lexus ut till strandpromenaden där vi tog oss en väääldigt snabb promenad (sprang nästan..haha..) på 40 min. När vi kom hem tränade jag pilates i en timme och sedan var det frukost som gällde! Maten smakar alltid såå mycket bättre när man har tränat innan! 

Nu håller jag på att tvätta.. usch så mycket tvätt det blev, fem, sex stoora tvättar tror jag. Sen ska jag även åka hem till Äsperöd om nån timma för att slänga i några tvättar för mamma också.. en riktig tvättdag med andra ord. Boring!

Idag har affärerna på Torp öppet mellan 20-22... då de har speciella erbjudanden. Undra om man kanske ska åka ut en sväng med C sen!? Köpa grisöron till Lexus och inhandla en del saker på apoteket är bara några av de saker jag måste göra. Så då kanske man ska passa på när de har lite rabatter å sånt!?!  : )




Vill åka utomlands.... NU!



10 juni 2009

Susanna och Ebba var ju här för ett tag sedan... det gick väl sådär.. Ebba skällde mest och lexus sprang runt som en jävla dåre, slickade och "krafsade" på Ebba... han blev nog lite rädd också när hon skällde. menmen... Det kanske går bättre nästa gång!?!?

Idag har jag inte gjort ett skit... har sååååå tråkigt! Vädret är pissigt och jag orkar inte göra nånting, men samtidigt är jag jätterastlös. Inte okej! Snart kommer iaf C hem ifrån jobbet, han ska väl bort å träna med Fredrik och sen måste vi handla för det fattas en massa saker i kylen... Men nått mysigt får vi väl ta å hitta på ikväll, då det är den tionde (min och stoffens dag)... : )



Puss på dig Christopher!

En massa nya hundar...


I fredags var vi hemma hos Lisa (jag, Emma, Linda, Therese och Lisa), hade ju planerat att vi skulle grilla den dagen i flera veckor... men vädret och annat kom i vägen, så det blev färdiggrillad kyckling, pottissallad och ugnsbröd med vitlök (jag åt bara kyckling). Vi åt, tjötade och drack en massa... senare åkte vi in till stan och gick in på Mortens. Vi hade väldigt roligt, dansade och skrattade mycket. När klockan var runt ett, halv två mötte vi upp Christopher (som var ute med Niklas) och gick till pingvin och käkade lite kebab. Ringde taxi och åkte hem...

I lördags plockade vi iordning lite hemma, åkte förbi C´s farfar och farmor (C´s farfar fyllde 70 år i måndags) för att ge S en blommbukett och en trisslott. Efter detta åkte vi ut till fjällbacka (min sommarstuga). Solade, fikade, åkte iväg till konsum å handlade för att senare på kvällen grilla. Jag, Christopher och Lexus sov över i "garaget", Lexus sov i samma säng som oss för första gången...
Såååå mysigt!

söndagen åt vi frukost ute (första gången i år), lovely! Vi solade lite även denna dagen, dock blev inte solen så långvarig då det började regna på förmiddagen och höll i sig resten av dan. Jag simmade en timma i vår pool och fast att solen inte var framme så fick jag väldigt mycket färg och detta resulterade i en vit rumpa! hehe... Farfar var ute på landet med Kia (hans hund), Lexus och Kia sprang runt och lekte som galningar, sååå kul! På eftermiddagen gick jag, Christopher, mamma och pappa över till faster Monika, Kenth, kusinerna Sanne och Linnea för att käka Chili Concarne. Gott. Runt sjutiden begav vi oss hemmåt.. åkte förbi Videomix där vi hyrde en film ("Neverwas", drama) och köpte lite lösgodis. Mums! Filmen var helt okej och godiset var gott med onyttigt... menmen.. det var en väldigt trevlig och mysig helg! 

I måndags tränade jag med EL på gymmet i 1½ timma, gck hem för att äta frukost och ringde sedan Emma. På förmiddagen åkte jag, Emma och lexus ut till Skeppsviken... "solade" (i långärmat och långa leggings), åt melon och pratade om allt möjligt. Var där ute i ett par timmar sedan gick jag och E på en timmes promenad, Härligt! När C kom hem ifrån jobbet, tränade han och sedan begav vi oss till hans farföräldrar för lite smörgåstårta (hans farfar fyllde ju år..).

Igår hade jag "sovmorgon" till klockan åtta, därefter gick jag en promenad på en timma och tränade lite pilates hemma. Vid halv tolv kom Josefin förbi, hämtade upp mig och Lexus, mötte Frida på stan, satte oss på en uteservering, fikade och pratade. Mysigt! Satt där ett par timmar innan Josse körde hem oss igen... Vid fyratiden åkte jag till gymmet för att sola och sedan åkte jag hem till äsperöd för att bada i badkaret (i saltvatten för mina eksem). Mamma och pappa kom hem när jag badat klart, vi gjorde iordning kycklingsallad och kollade på DH.

Idag var jag på gymmet mellan 7.30 - 8.30, där jag tränade med EL som vanligt. Gick hem, tog mig en proteindrink och gick ut med Lexus. Sitter just nu i soffan och kollar på datorn, Susanna kommer hit om en halvtimme ungefär, så ska Lexus få träffa Ebba...kulkul.. Hoppas dom trivs bra ihop! : )




See ya later...





Studentfirandet igår...

Gårdagen var väldigt trevlig! Jag , C och Lexus åkte ner till stan vid tolv tiden, var sååååå himla mycket folk så vi fick parkera utanför Lidl... Gick till Östrabo där kusin Victor och pappas syssling (kom jag på att det blev) Albert skulle gå ut. Helt galet mycket folk, tog typ en kvart att gå 30 meter till stället där mamma och pappa stod. Inte Okej! När vi hängt på pojkarna och Lina (Malins kompis) en massa blommor, svärd och andra roliga saker begav vi oss till Agneberg där jag grattade Christophers lillebror. Jag och mamma hängde även en ros på Carro (Malins kompis).

Jag, mamma och pappa åkte hem till mig (åkte igenom stan och kollade på alla bilar med studenterna) för att hämta några matvaror som jag handlat till mamma. Åkte därefter hem till mami och papi för att lämna av varorna innan vi åkte hem till Albert. Åt smörgåstårt, tårta, pratade med pappas släktingar och hade det trevligt. När vi varit där i några timmar åkte vi hem till Victor för ännu mera smörgåstårta, tårtor, kakor, chips och annat smått och gott. Usch och fy vad mycket onyttigt jag åt igår.. men idag är en ny dag! : )

Folket som var hemma hos Victor var : Kusinerna Lina, Amanda, Josefin och victor, Moster Mia, Morbror Janne och hans Eva, "Moster" Michi, mamma, pappa, jag och några av Michis kompisar. Senare på kvällen kom alla Victors kompisar, och då åkte vi andra hem...

En mycket trevlig student med andra ord!!!



   Här är jag på min student 2006!

Student..


Japp idag är det som sagt studenten i lilla Uddevalla.. känner ett par stycken som ska göra just det, ta studenten idag alltså. Men den "viktigaste" personen är min kusin Victor, som vi ska fira idag! Även C´s lillebror och en av mina pysslingar (tror vi är pysslingar iaf) tar studenten, så lite uppvaktade ska väl de också bli... Christopher och jag ska (som ni kanske förstår) vara på två olika håll idag, lite tråkigt, men vääldigt skoj att få träffa mina kusiner och annan släkt!!! : ) Hoppas bara att vädret håller i sig nu så att det blir lika fint (kanske inte lika varmt dock... pust..) väder som när jag tog studenten, för tre år sedan. Oj vad tiden går fort!

C har precis "sprungit" iväg till gymmet för att träna med Fredrik.. Jag ska sätta igång pilates dvd:n alldeles strax och kanske, kanske ta mig en promenad med Lexus eter detta...




Ha en UNDERBAR dag nu allesammans!





Första doppet i år...

tog jag I fredags, när jag och Emma var ute på Utby. Jag , Emma och Lexus solade, badade (det var bara jag som badade) och hade det väldigt mysigt! När klockan var runt fem åkte jag och mamma till Kvantum för att handla, köpte bla naturgodis, ost, öl till C, räkor, baguetter och aioli (fast räkorna köpte jag i fiskbilen utanför Willys där jag betalade runt 160kr för ett kilo. Tyckte att 250 kr/kilo, som de tog på kvantum, kändes lite föööööör dyrt). Christopher jobbade över på fredagen så han kom inte hem förrän niotiden... Då åt vi iaf räkor, kollade på en film och myste.

I lördags gick jag upp tidigt för att ta mig en promenad innan jag skulle åka till jobbet (jobbade 11-16). När jag kom hem åkte jag ut till Lindesnäs, och mamma. Vi badade och solade lite innan vi åkte å handlade på Willys och därefter åkte vi hem till henne. Var där i nån timma innan jag åkte hem till mig igen. Kollade på Robinson finalen, åkte runt i stan och käkade glass... ; )

I söndags gick jag och Christopher en timmes promenad innan vi käkade frukost. Efter det åkte Christopher, jag och Lexus ut till Skeppsviken... käkade tonfisksallad med ägg, åt lite naturgodis, jordgubbar och vindruvor, solade och badade tre gånger... (bara jag alltså, C är en jävla badkruka.. haha..) Jag fick jätte mycket färg, kanske liiite för mycket, då jag flagade på ryggen. : ( Senare åkte vi hem till mamma och pappa och käkade "morsdagmiddag", burgundisk köttgryta... sååååååå gott!!!! Mums!

Måndag, tisdag
och idag har jag jobbat på kappAhl och tränat massor! Har gått upp vid fem, halv sex varje dag nu i ett par veckor för att ta mig en promenad eller träna på gymmet. Duktigt Sofie! Idag gick jag tex en promenad på 1½ timme.

I tisdags åkte jag hem till mamma och pappa (som jag brukar göra en gång i veckan, antingen tisdag eller torsdag), kollade på Desperate Housewife och käkade en god räksallade med kokta ägg och massor av havreknäckebröd. Gott!

Idag gick jag som sagt en långpromenad innan frukosten imorse, tränade lite pilates, jobbade tio till fyra, solade solarium på gymmet, åkte tillbaka till Torp med C och handlade mat. Nu sitter vi i soffan framför tv:n och har ingenting att göra eller kolla på.. Det är verkligen bara skit på tv:n på onsdagar. Trist.




Imorgon är det studenten, hoppas det blir fint väder!



RSS 2.0