Rubrik!?!


Idag har jag hunnit med mycket... å klockan är inte ens halv tio. Jag åt frukost vid halv sju, gick till gymmet, solade solarium i 15 minuter och tränade ca 70 minuter med EL (EasyLine). Härligt! Kom hem vid halv nio, duschade och körde sedan min pappa från Äsperöd till Kuröd och sedan hem igen..

Lexus ligger bredvid mig, nedanför soffan i vardagsrummet och tuggar på ett grisöra... Ska nog ta mig något att äta jag med... en proteindrink kanske!?!





Pussar & Kramar till alla jag älskar!


Fika och promenader...


Jag och Emma har varit såååå duktiga denna veckan... Promenerat minst en timme varje dag sen i söndags!! : ) Jag har även tränat med Easyline varannan dag och pilates lite mer än varannan dag. Jag och Emma har nämligen en "tävling".. Vem som får bort flest centimetrar på kroppen t.o.m midsommarafton... får se vem som står som segrare då.. hehe.. Jag måste ju bara vinna!!!

I måndags var jag ju på stan och fikade med Josefin, Frida, Cia, Tindra och Lexus. Vi gick till Kaktus, köpte varsin sallad och satte oss i Hasselbacken, solade, åt och bara myste. Lite senare kom även Emma S förbi... Vi mötte Anders, Henrik och Malin på Kungsgatan, satte oss på en uteserveringen, tjötade och njöt av solen. En riktig mysdag med andra ord. : ) 

I tisdags mötte jag och Lexus upp mamma vid kapellebackens "bro" och tog oss en promenad hem till äsperöd. Det var den första långa promenaden för Lexus del.. och det gick jättebra! Fick bara bära honom några få minuter. : ) Hemma hos mamma och pappa kollade vi på Desperate housewifes, drack te och åt de goda quinoariskakorna som mamma alltid köper när jag ska komma hem till henne.. hehe...

Igår var jag och Emma i Trollhättan och kollade på kläder... Hittade faktiskt en del käcka saker. En vit, modell lite längre,  t-shirt med papegojor på, vit/blå randiga bikinitrosor (fanns ju inte i min storlek när jag köpte överdelen, så nu är jag överlycklig!), ett par höga, bruna, "gladiator" skor, en vit kuvertväska med nitar och leopardleggings.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer... får helt enkel vänta och se vad denna dag bjuder på... Men nu ska jag ge Lexus lite mat, gå ut en sväng med honom och sen bara mysa!




Pussar i massor till Malin... saknar dig!







40-års kalas!


I torsdags
har jag ingen aning om vad jag gjorde... mitt minne är som sagt inte det bästa! haha..

I fredags tränade jag pilates hemma, var uppe i lane för att hjälp C´s familj att sätta upp tälten, myste och pratade... vet inte om vi gjorde så mycket mer.. tog det lugnt bara.

I lördags var jag och C på gymmet vid nio för att sola solarium och träna. Jag tränade Easyline och C tränade styrketräning... Åkte till Torp en sväng för att köpa presenter till födelsedags"barnet", som blir 40 år idag, måndag. När vi kom hem gjorde vi oss iordning och åkte upp till lane, där jag hjälpte till att göra bålen.. Det blev en del folk som kom, runt 30 pers. Vi hade det trevligt i tälten som stod uppställda på gräsmattan utanför huset, med tacos, roliga lekar och massor av alkohol. Jag tog det väldigt passivt... blev några cider och en halv flaska vitt vin. Lagom. När de flesta hade åkt hem, började "festen"... hehe.. Jag, Christopher, hans syster, pappa, kusin, kusins man och 40-åringen dansade gärnet!! ; ) Sååå himla roligt! jag och C sov över i C´s brors gamla rum.. Kunde dock inte sova, så det blev inte många timmars sömn för min del.

Vaknade runt tio på söndagen, gick in till de andra, där jag och Linn lagade frukost... Det blev bla scones, yoghurt och kokta ägg, Gott. Var kvar uppe i lane till sju eller nått sånt.. Det blev grillat kött, majskolvar och potatisgratäng till middag, mums. Även en massa tacochips, ostbågar och godis som blev över från lördagen, min mage har inte repat sig än... Inte okej! När vi kom hem på kvällen åkte vi och handlade, lagade mat och myste lite. Vid halv tio gick jag bort till Emma och vi tog oss en promenad på en timme runt strandpromenaden, Härligt!

Idag gick jag upp vid sex, åt en banan och begav mig till gymmet för en timmes träning med EL. Har nu ätit frukost, suttit vi datorn nån timme och funderar på att åka hem till äsperöd, låna badkaret och bada i saltbad (för mina eksems skull). Ska antagligen träffa Josefine och gänget för en fika på stan om några timmar. Ska bli roligt då det var ett jävla tag sen jag såg tjejerna!! : )



Vi höres later... Ha det gött!


Valpkurs och Desperata hemmafruar.


Igår var vi ju som sagt på valpkurs nummer 3, med lillgrabben.. Gick lika bra även denna gången.. Han är ju bara så redig! : ) Gick igenom de flesta saker vi gjort de föregående gångerna. men igår tränade vi på något som jag tycker är superviktigt! Att veta hur och när man ska säga: Nej! Så vår kursledare visade på Lexus hur hon brukar göra med sina hundar... Det verkade väldigt logiskt att göra på ungefär samma sätt som mamman till valparna hade gjort... såå.. även om det är hemskt och jobbigt att göra dessa saker, så blir det till att träna en hel del på detta! För jag ska ha pli på min hund! ; ) (på ett bra sätt menar jag naturligtvis)


På kvällen åkte jag hem till mamma och pappa. Vi drack te och åt min och mammas favorit "dessert", som består av jordgubbar (man kan ta vilken frukt/bär som helst, igår blev det hallon), turkisk yoghurt och flytande, akacia honung. Såååå himla gott! Det är verkligen gudamat! hehe... Vi kollade även på Desperate Housewifes och pratade om allt möjligt... Vilket bra avsnitt på DH förresten... Jag tyckte det var bra att det inte var någon av de andra kvinnliga "huvudrollsinnehavarna" som försvann... även om man säker kommer sakna Edie. Vad tyckte ni om att Edie dog/försvann från serien?

Idag vaknade jag väldigt tidigt (som vanligt)... 05.30 gick jag upp, åt frukost vid 06.00 och var på gymmet 06.30! Tränade EasyLine en timme, gick sedan hem för ett pilatespass i vardagsrummet. Är dock lite svårt ibland när Lexus ska slicka mig i ansiktet när jag tränar.. hahaha..



Puss på nosen!

Valpkurs med lexus!

Måndag, tisdag, onsdag och torsdag förra veckan var det bara jobb och träning på schemat! På tisdagen var det första gången på valpkursen!!! Sååå himla roligt! Lexus är ju bara så duktig, Bäst i klassen! ; )

Sån sjukt bra bild... eyy yoo.. värsta hiphopdog.. hehe..

Fredagen spenderades uppe i lane, solandes på den stooora studsmattan, grillning (såklart) och mys i tv-soffan.

Christopher var tvungen att jobba några timmar på lördagen så jag och Lexus var ensamma hemma, myste och busade tills klockan var strax före ett, då vi (även Christopher) åkte i väg till rimmnersvallen för valpkurs nummer två! Körde lite repetition på förra gången (sitt, ligg, "gå fot", "tillkallning") och la även till lite spårning, vilket inte gick så bra.. haha... Kursen höll på i ca två timmar.. När den var slut tog jag och C med oss hundarna och åkte i förväg upp till lane. R och E åkte iväg å handlade lite innan de kom upp. Vi grillade kött och majskolvar och käkade pommes och sallad till detta. Gott! När vi ätit åkte vi hem igen.. jag begav mig hem till Emma och kollade på Eurovision Song Contest hos henne.

Igår, söndag tog vi det bara lugnt hemma. Handlade mat...två gånger.. haha.. Kom på att vi skulle käka tacos på eftermiddan, men hade inga tacobröd, ingen tacosås och inga jalapeno. Så C fick helt enkelt åka bort igen och köpa dessa saker. Vi lagade mat till C´s jobbvecka, kollade på tv (b.l.a. filmen Dejavu) och myste... : )

Imorse var jag på gymmet för en timmes workout med Easy Line, efter detta gick jag och Emma en promenad på 50 minuter. Duktig Sofie! Resten av dagen har jag legat i soffan eller på golvet med lexus (han får nämligen inte vara i soffan eller sängen) och myst. Fast vi har nog faktiskt bråkat mestadels av dagen (jäkla bushund)... : ) Halv sju var jag och Emma å kollade på min kusin Sanne, hennes sysslingar Jessica och Marias dansuppvisning. Så jävla grymma är dom!

Nu sitter jag framför tv:n med datorn i knät och försöker skriva ner något som kan tänkas vara intressant... Lexus ligger nedanför soffan och sover, min lilla gullegris. : ) Väntar på att C ska komma hem från jobbet då han blev tvungen att jobbaöver även denna dagen.. pust..

Imorgon är det städning och valpkurs som gäller.... weeeehoo..




see you later aligator..



Mamma & Pappa

Sitter hemma hos mami och papi med C bredvid mig i soffan... Lexus ligger på en grå filt, på golvet och sover, med ett mjukisdjur och en grissvans bredvid sig... Mums! : ) Min mage är fylld till max, med lax, räkor och aioli (fisksoppan var supergod!)... Ska snart kika på Wipeout, dricka kaffe/te och kanske äta något gott till det... ; )

När vi kommer hem blir det till att hämta tvätten i tvättstugan, bädda rent i sängen, gå ut en sväng med Lexus, borsta tänderna och sedan är det bums i säng... Jobb imorgon och om jag orkar (det MÅSTE jag göra) gymmet innan jag åker dit.





Ha en fortsatt trevlig söndag gott folk!!
pusspuss


Lugn familjehelg...

I fredags hade vi inget att göra, så vi tog med oss Lexus och åkte upp till lane, där vi spenderade resten av kvällen. Myste med R och E framför Talang 2009 och Berg Flyttar In. L hade sina tjejkompisar hemma, de var ute i hennes "stuga" och kollade på skräckfilm.... Christopher var utanför och skrämde upp tjejerna rejält.. hehe... KulKul!

I lördags åkte jag, Christopher och Lexus ut till Bokenäs och hälsade på C´s mamma och bror... C´s andra bror och hans flickvän kom också ut lite senare... Vi åt en paj med ost (b.l.a mozarella), soltorkade tomater och oliver (jättegod var den, förutom oliverna) och lekte med Lexus ute i gräset, han hade jätteroligt hela dagen! Efter detta åkte vi förbi Josse och Niklas på vägen hem. Kollade på Josefins nya tattuering (såååå snygg!!!) och försökte få Lexus och katterna att "umgås", men det gick väl sådär.. Bättre lycka nästa gång!?!

När vi kom hem så var jag och C väldigt rastlösa, men hade ingen aning om vad vi skulle hitta på... så det blev till att åka upp till lane igen.. hehe.. : ) Grillade nötrulle, stekte morötter och lök i ugnen och åt detta tillsammans med grillade majskolvar, sallad och bearneisås. Mums! Efter maten satte vi oss i vardagsrummet och kollade på Da vinci koden, åt sombreros, popcorn, daim, nonstop och vingummin... mmm gooooodis... (not good, not good)

Idag är C iväg och grejar med sin pappa, skulle hjälpa någon gubbe gräva eller nått.. (har ingen direkt koll på det där). Jag håller jag på att tvättar, har lagat lite mat till i veckan, busat och myst med Lexus och ska snart gå iväg till gymmet för lite Easyline.. Gottigt!

Ikväll
ska jag, Christopher och Lexus hem till mamma och pappa och äta fisksoppa.. Såååå gott!!! Ska bli mysigt att umgås med dom lite.. blir ju inte så jätteofta vi är där. 




Skickar iväg en hälsning till min älsklings Malin, låååångt där borta... Saknar dig, Systra Mi!!!


Mycket jobb!

Förra veckan jobbade jag måndag, tisdag, onsdag och lördag. Dena veckan har jag jobbat 10-16 på måndagen och sedan 10-18, tisdag, onsdag och igår. Gött! Kommer nog få ut en del pengar och dessa får jag i slutet av juni... Härligt! För nästa vecka blir det också jobb, 10-18 måndag - onsdag och 11-20.15 på torsdagen då vi har VIP-dagKappAhl! Kom gärna dit och kika, vi har 25% på hela köpet!!! (liiite gratisreklam får man allt köra med ibland!) hehe... : )

Vad har jag då mer gjort i veckan!??

I måndags tränade jag på gymmet innan jag åkte till jobbet. På eftermiddagen var jag hemma hos Katarina, hon hade en "sminklektion" med mig (hon säljer makeup, krämer, rengöring m.m. för Mary Key), det var väldigt kul och mysigt!

I tisdags åkte jag hem till mamma och pappa efter jobbet...Kollade på Desperate House Wifes, drack te och åt lite kvällsmat. Jag pratade även med min lillasyster Malin på skype i 1½ timme!!! Första gången jag hörde hennes röst på över en månad... : ) Pratade om allt och inget, hon visade hur hennes rum såg ut, kläder som hon handlat, jag fick prata en liten stund med barnen också...sååååå söta!!! Om ni vill kika in hennes blogg, där hon skriver om sin vardag i USA så kan ni kolla det här: http://themalin.blogg.se.

I onsdags kom Emma och hämtade mig från jobbet, när vi kom hem gick vi ut å promenerade en timme och en kvart... Duktigt! Efter promenaden åkte jag och Emma till affären å handlade lite, b.l.a en massa nötter. mmm... Jag, Christopher, Emma och Lexus satt hemma, kollade på tv, åt nötter och bara myste.

I torsdags åkte jag upp till lane efter jobbet och hämtade hem Lexus då han varit där uppe hela dagen. På kvällen kollade jag och Christopher på Hjälp! Jag är med i en japansk tv-show och Medium medans Lexus låg och sov.

I morse var jag borta på gymmet och tränade en timme med EasyLine. Jag har även städat och diskat idag. sen har jag mest myst med Lexus och Christopher. Nyss kom jag hem efter att ha kört min mamma till hennes jobb (de ska ut med jobbet ikväll) och nu ska vi snart käka kött och morotsstavar med bearneisås. Slurp... ; )

I kväll vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på.. kanske drar till lane en sväng eller så sitter vi bara hemma å degar.. Mysigt!





Ha det gott, gott folk!


Inte okej.


Jag är verkligen ingen bra bloggerska.. haha.. har varken haft tid eller lust att blogg den senaste tiden, men nu ska det faan bli ändrig på detta!!!


Ska försöka dra lite kort vad som hänt senaste tiden... var ju trots allt typ två veckor sedan.. = /


Som jag skrev i förra inlägget så skulle jag och Emma dra ut för två helger sedan.. Innan vi gick ut satt vi hemma och åt räkor. Åt även avokado och när jag skulle hälla salt på den så kom det liiiiiite för mycket.... hahaha..
.
Inte okej!

Vi hade det iaf väldigt roligt på Mortens och det är så gott att gå ut nykter, man mår bra dagen efter, får inga utslag (jag får utslag när jag dricker alkohol) och slipper förstöra hela dagen efter.

Det var ju valborg förra torsdagen, då blev det grillning på rödön med Emma T, Linda, Lisa, Therese och Peter... myspys. Men det var en jävla tur att jag och Emma stekte vårt kött innan vi åkte ut, för de andras kött tog typ två timmar på sig att bli klart å sen blev det ändå bränt.. hahaha.. Vi satt på rödön, åt god mat och jag å Emma drack en massa! drog sedan till Mortens (Linda var också med där inne) och hade det jävligt kul!!! : ) 

Snyggt!?! nja..... hehe


Therese, Lisa och Peter framför "brasan"...


Emma och Linda.

lördagen var vi uppe i lane, jag och Linn låg på deras stooora studsmatta och solade hela dagen. På eftermiddagen kom Cia, Henke, barnen och Torsten upp och vi grillade jättegod mat. På kvällen käkade vi popcorn, ostbågar, vingummi, drack öl, cider och wiskey (jag drack inget då jag körde hem) och hade det väldigt mysigt!

söndagen fyllde Emma år, så på lördagen blev det utgång på Mortens...igen! Jag jobbade mellan 11-15 på lördan, när jag kom hem drog jag bort till Emma. Jag, Emma och Linda käkade lite, hade även med mig Lexus bort... så det blev en del bus!  Senare på kvällen kom Therese, Lisa och Sofie dit... Vi käkade snacks, satt å tjötade och drack vin (jag drack vin, de andra drack cider och drinkar). När klockan var runt elva, tolv åkte vi ner till stan och gick in på Mortens. Vi hade även denna dagen jätteroligt!

Födelsedagsbarnet Emma... Sötnos!


Linda, Therese, Lisa


Sofie och Lisa.


Jag och Tuulari.


Lexus var också me oss tjejer och partade.. (eller sov..)




Puss&Kram



RSS 2.0