Att jag aldrig....

lär mig att skriva i bloggen lite oftare.. nu var det mer än en vecka sen jag skrev... igen.. Förlåt!

Har iof inte gjort så jätte mycket den senaste veckan, Christopher har varit sjuk hela veckan så vi har bara legat hemma å kollat på tv hela dagarna. I onsdags kom mamma och pappa å hämtade mig vid halvsju tiden på kvällen, vi åkte till stadium på torp för att köpa skor. De hade ta 3 betala för 2, så det blev ett par gratis walkingskor för min del, tack mamma och pappa! Var även hemma hos mamma och pappa i torsdags, myste med glass och te framför Medium. Gott att komma hemmifrån lite då jag nästan bara legat hemma i soffan i en hel vecka... rastlös eller vad.. Igår jobbade jag på KappAhl 10-18.. var ju ett tag sedan jag jobbade nu, så det var trevligt. Jag ska även jobba på måndag och tisdag nästa vecka. Gött!

Nu är jag iaf frisk, eller någorlunda frisk... hostar ju fortfarande en del, men det får väl gå. Christopher åkte precis iväg till torp för att köpa lite "hundsaker" på Djurmagasinet, de har 20% på allt i butiken idag, så då får man ju passa på!  : ) Jag sitter hemma och busar lite med lexus, han börjar bli så stor, min lilla going. Han har gått upp mer än ett kilo på en vecka! Väntar även på att klockan ska bli halv ett då jag och Emma ska gå en promenad. Längtar efter att få börja träna "på riktigt" igen, måste ju komma i form till sommaren!!! ; ) Ikväll blir det iaf utgång me Emma T, ska bli sååååå roligt att dansa och träffa lite folk nu när man bara suttit inne å degat i mer än en vecka. Lovely!




Ha en supertrevlig helg, gott folk!!!



Lexus!

 
 
 
 

Dödssjuk och Hundvalp!


Heeeeeeej alla! Är jättesjuk så jag har inte orkat skriva de senste dagarna... men det har ändå hänt en del saker sen sist.. : ) Så jag får helt enkelt ta att skriva om dessa saker nu.

skärtorsdagen var jag ju hemma hos mami och papi...

långfredagen var vi i lane... Vi satt ute och solade heeeeeela dagen, så gött! Vi gjorde även grillspett som vi sen grillade ute och åt tillsammans med potatisgratäng, sallad och grillade majskolvar... ååh vad jag älskar sommar (vår), sol och att grilla! Det är livet!

På kvällen kollade vi på Talang 2009, myste med C´s familj och käkade en massa påskgodis!

påskaftonen gav jag C ett påskägg på morgonen, jag hade bara köpt godis som har med påsk att göra, påskägg, skumkycklingar och sånt. Han gillade tyvärr inte sånt godis så värst mycket, så det mesta hamnade tyvärr i soporna.. haha.. Emma och jag gick en promenad på strandpromenaden sedan la vi oss på "vårat ställe" och solade en stund. När vi kom hem åkte vi iväg och köpte räkor och aioli. mmm.. Var hemma hos mig, käkade, fixade håret och sminkade oss... Vid halvsju tiden kom Camilla, Cilla och cillas kompis Josefin hem till oss. Vi käkade popcorn och chips, jag drack vin och dom andra drack cider och drinkar. När klockan var runt åtta åkte vi ner till stan och gick in på Harrys, Patrik hade hyrt övervåningen då han fyllde år denna dagen! Vi var där nån timme men det var ganska ont om folk så vi begav oss till Mortens istället! Drack ett par drinkar (med passionssmak, såååå goda!), dansade och hade det jätteroligt!!! Träffade mycket känt folk och stod å tjötade med en massa kompisar. En helt underbar utekväll med andra ord! När klockan var halv två (tror jag) kom Christopher och hämtade mig och jag stupade direkt i säng.

På påskdagen åkte jag och stoffen ut till Bokenäs för att hälsa på hans mamma och hans lillebror.. Vi grillade kött och åt Ann-Sofie´s goda sås med vitlök och honung, en jättegod sallad och klyftpotatis till det. mums!

Hur gott ser inte detta ut då!?!

Efter vi varit där i några timmar passade vi på att hälsa på Josefin och Niklas på vägen hem eftersom dom också bor i bokenäs. Josse och Niklas har skaffat en fyrhjuling så Christopher var som ett litet barn på julafton när han fick åka runt på den på deras tomt! : ) Jag åkte bakom Christopher och Josefin men fick även prova på att köra själv när C satt bakom mig! Jag tyckte att det gick bra med tanke på att jag aldrig kört moppe eller nått annat liknande... Men tekniken kan definitivt förbättras.. hehe.. Å det hoppas jag få träna på snart igen, för det var skitkul!!!

annandagpåsk hände det roligaste av allt!!! Vi fick hem våran lilla hundvalp, Lexus! =D Han är ju det sötaste i hela världen! Trodde att han skule vara vaken hela natten, gny, skälla och vara orolig. Men vi la honom i hans "säng" och där låg han hela natten. Jag gick ut med honom vid tvåtiden på natten föratt kissa, C gick ut med honom innan han åkte till jobbet vid fem...

tidagen var jag ute ett antal gånger med hunden så att han fick kissa och bajsa.. måste ju få honom rumsren så fort som möjligt! Men han är så duktig med allting, jag har t.o.m lärt honom att sitta efter vi varit ute å jag ska ta av honom halsbandet! Vi var även ute och promenerade... gick fem minuter med Lexus (han får bara gå jättekorta promenader i början), sedan bar jag honom restan av den 30 minuter långa promenaden ute på söder. När klockan blev tolv åkte jag och Lexus till mammas jobb och hälsade på "mormor Anette" , alla på hennes jobb tyckte att han var så söt... När C kom hem åkte vi iväg till torp, köpte matskålar, koppel, hundshampo och en klotång. Jag köpte även glass och lite godis! : ) Åkte hem, släppte av Christopher och Lexus och begav mig hem till mamma och pappa. Drack te, käkade glass och godis och kollade på dubbelavsnitten av Desperate houswife med mami. Började må skitdåligt hemma hos mamma och pappa och när jag skulle åka hem var jag jättevarm och hade ont i hela kroppen och det blev bara värre när jag kom hem.. Tog tempen och hade nästan 39*C feber... usch!

Under onsdagen och idag har jag varit jättesjuk! Influensan har jag åkt på, har huvudvärk, jätteont i halsen och resten av kroppen. Så jag har bara legat i soffan hela dagarna.. Fast jag är ju ensam hemma med Lexus och jag måste ju ta hand om honom fast jag bara skulle vilja ligga och sova bort hela dagarna! Har varit en pers att behöva gå ut och "rasta" honom när man knappt kan stå på benen för att man har så ont och mår så dåligt! Han har iof sovit det mesta av dagarna så det är väldigt skönt.. men när han väl är vaken vill han bara busa och jag orkar verkligen inte det just nu.. :( Igår åkte jag och C ner till stan, köpte Ipren, glass och godis och C köpte en kebabpizza... Gott!

Nä, nu ska jag gå ut med Lexus så han kan kissa och kanske bajsa lite, innan han får för sig att kissa inne i lägenheten... haha.. På tal om att kissa inne.. gick precis ut i hallen och vad tror ni låg där om inte en stor bajshög... usch usch usch. Jaja, han lär sig väl snart får vi hoppas! Nu har vi iaf varit ute och kissat... Så nu ska jag lägga mig tillrätta i soffan igen med Ben&Jerrys´s Chunky Monkey. Banan glass med choklad bitar (som ser ut som bananer) och valnötter... Den är riktigt god och ligger i toppen med den där New York bla bla bla.. av samma märke som jag skrev om för nån vecka sen.






Fisksoppa och filmkväll

Sitter hemma med mamma, pappa och Kentha.. har kollat på film och käkat mammas goa fisksoppa, med lax, räkor, saffran, morötter och aioli.. Mums! Jag och pappa har även kollat på "hjälp, jag är med i en japansk tv-show"  eller vad det nu heter.. såååå himla kul! Det är så många "förnedrings program" på tv nu för tiden.. Love it! : )

Men nu ska jag nog åka hem till min älskling och mysa lite... såååå vi höres imorgon.. eller inte.. Vi vet ju hur bra jag är på att blogga på helgerna.. hehe..






Puss & Kram.

Efterlyst skoskav...??

Igår var jag helt död, efter den stooora inventeringen på tisdagen.. pust. Kom hem vid halv elva ungefär och somnade nästan på en gång. Fastän jag var trött och seg igår fick jag ändå gjort en väldans massa saker. Jag var på gymmet å solade, umgicks med Emma T nåra timmar, diskade, plockade undan lite, tvättade tre tvättar. Jag gick också en promenade på 35 min till äsperöd, slängde i två tvättar för mamma å sen gick jag den 35 minuter långa promenaden hem igen, alltså 1 timme och en kvarts motion igår. Gott! Innan C kom hem ifrån jobbet lagade jag mat till oss, gjorde en fruktsmoothie till mig och en omelett med ost och lök till Christopher. Första gången jag gjorde omelett, super god blev den! När C kommit hem ifrån gymmet åkte vi upp till lane och kollade på Efterlyst och satt å tjötade med familjen Carlsson, tills vi begav oss hemmåt igen vid tio tiden.

Idag har jag inte kunnat sova nånting nästan... vaknade vid tre tiden inatt och har varit vaken sedan dess. Åhh.. Åt iaf "frukost" med C innan han åkte till jobbet lite efter fem imorse. Kollade datorn i nån timme och gick sedan till gymmet för att träna magen i en halvtimma. Gick hem å lämnade skor och vattenflaskan och tog mig en promenad på 40 minuter på strandpromenaden. Hade på mig mina MBT-skor.. men faan vad skoskav jag får på hälarna av dem.. måste vara för små...
 Inte okej!

Anyway.... har precis duschat och ska göra mig iordning nu för jag ska åka till jobbet vid tio tiden, då jag jobbar 11-16.15 idag. sean blir det hem till la familia för en mysdag! : )




Love.


Inventering och födelsedagskalas.

Vad har hänt i helgen nu då!?




I fredags gick jag och Emma en långpromenad sedan köpte vi varsin pita nere på stan. Köpte en pita med tonfisk, parmesanost, cesardressing m.m. Den var faktiskt väldigt god, men inte lika god som den med kyckling... C kom hem från jobbet vid halv två, efter han tränat på gymmet åkte vi upp till lane. Vi var där hela kvällen, käkade tacos som jag, Linn och C gjorde iordning. Gott!


I lördags åkte jag och Christopher en sväng till Torp, jag skulle lämna tillbaka några kläder och även köpa vin till Fridas och Josefins "kalas". När klockan var runt 17.30 kom mamma och hämtade mig å körde hem mig till Frida. C festade med killarna, som vi skulle möta upp senare på kvällen. Hemma hos frida hade vi jätte roligt... åt en jättegod smörgåstårta som J och F hade gjort själva. Även en prinsesstårt gjord av dessa två... Käkade godis, chips, sjöng singstar, satt å tjötade, drack vin, bål, cider, öl m.m. och hade det jävligt mysigt! När klockan blev halv ett drog vi ner till stan och träffade killarna... Blev lite bråk på kungsgatan.. så några par drog hem... Jag, Christopher, Josse, Niklas, Frida och Tobbe drog in på Harrys runt ett. Dansade en del med J och F på övervåningen.. Jag och C dansade en liten stund också.. Heting! När krogen stängde begav vi oss till Torino där vi käkade pizza. Sen skulle vi hem och jag ville verkligen åka taxi... hade såååååå ont i fötterna. Men det blev en promenad hem, tog vääääldigt lång tid att gå den korta biten hem kan jag säga.. haha.. C fick bära mig en bit, fick även gå barfota lite.. ajajaj...

På söndagen
tog vi det väldigt lugnt tills vi åkte upp till pappas jobb där vi hjälpte honom att byta däck på bilarna. Kände mig väldigt duktig för nu vet jag hur man gör. Sååå får jag punktering så.... ringer jag bara Christopher.. HaHa! När vi var klara med däcken åkte vi en sväng till lane och umgicks med C´s familj.

Igår, måndag började vi med inventeringen på jobbet, på lagret. Jag, Linda, Sandra och Malin inventerade mellan 8 - 17. Blev ju ganska trött i huvudet efter denna dagen.. På kvällen satt jag och Christopher i soffan och myste framför CSI och Ballar av stål.

Idag är det inventering på Kappahl mellan 10 - 23 typ.. fatta att jag kommer vara helt slut när jag kommer hem runt halv tolv inatt...





Love.




Shopping!

Promenaden med Emma T gick bra igår, en del blåsor under fötterna har det dock blivit. Usch! Jobbade ju även på kappahl igår, till fem.. Vi hade sååå goda kolor att bjuda på igår, dom gick verkligen inte att motstå.. : ) hehe... min mamma kom ut till torp då jag slutade och det blev en del handlat faktiskt. Vet inte om jag ska behålla allt bara... Skinjacka, en svart kavaj, svart linne, vita shorts, jeans shorts, blå/vit randig tröja, strumpbyxor, en "säng"... varför!??? mer info om det om några veckor... ; )

När vi kom hem igen till mamma, kollade vi på medium, käkade grillad kyckling, drack te och åt glass. Mums! Har fått en ny favvoglass tror jag... Ben&Jerry´s New York Super Fudge Chunk (chokladglass med vita- och mörkachokladbitar, pecanötter, valnötter och chokladöverdragna mandlar... sååååå god!!!





Love you Christopher!


 


Storstädning.

tja.


I måndags åkte jag faktiskt hem till svärfar och umgicks med honom hela dagen... Var ut och gick en långpromenad. När C slutade jobbet kom han också upp till lane och vi var där resten av kvällen.

I tisdags tränade jag med Easy Line på morgonen. sen umgicks jag med Emma hela dagen... När C hade tränat klart på gymmet åkte jag, Emma och Christopher å handlade sedan köpte vi pizza.. min pizza var dock inte så god. Så jag ångrade att jag köpte den, som vanligt... haha..  

Igår åkte jag och Emma iväg till våra respektive gym, solade och tränade i ungefär en timme. Sen gick vi en promenad på 1 ½ timme runt strandpromenaden. Såååå jäkla fint väder var det igår. Lovely! När vi kom hem från promenaden åkte vi ner till stan och köpte varsin pita. Gott. Efter maten började vi att storstäda hemma hos mig... plockade iordning, diskade, dammade, dammsög och svabbade golven.. Jag tvättade även igår... *stolt* Det blev så himla rent och snyggt.. Härligt! Kollade på Efterlyst på kvällen sen blev det lite mys med stoffen...


Idag ska jag gå en promenad med Emma vid halv nio sen ska jag jobba 12 - 17. Klockan fem kommer mamma ut till torp då alla affärer har speciella erbjudanden mellan 18 och 21 ikväll. Hoppas man hittar något käckt ikväll då.




Peace out.


RSS 2.0