Dödssjuk och Hundvalp!


Heeeeeeej alla! Är jättesjuk så jag har inte orkat skriva de senste dagarna... men det har ändå hänt en del saker sen sist.. : ) Så jag får helt enkelt ta att skriva om dessa saker nu.

skärtorsdagen var jag ju hemma hos mami och papi...

långfredagen var vi i lane... Vi satt ute och solade heeeeeela dagen, så gött! Vi gjorde även grillspett som vi sen grillade ute och åt tillsammans med potatisgratäng, sallad och grillade majskolvar... ååh vad jag älskar sommar (vår), sol och att grilla! Det är livet!

På kvällen kollade vi på Talang 2009, myste med C´s familj och käkade en massa påskgodis!

påskaftonen gav jag C ett påskägg på morgonen, jag hade bara köpt godis som har med påsk att göra, påskägg, skumkycklingar och sånt. Han gillade tyvärr inte sånt godis så värst mycket, så det mesta hamnade tyvärr i soporna.. haha.. Emma och jag gick en promenad på strandpromenaden sedan la vi oss på "vårat ställe" och solade en stund. När vi kom hem åkte vi iväg och köpte räkor och aioli. mmm.. Var hemma hos mig, käkade, fixade håret och sminkade oss... Vid halvsju tiden kom Camilla, Cilla och cillas kompis Josefin hem till oss. Vi käkade popcorn och chips, jag drack vin och dom andra drack cider och drinkar. När klockan var runt åtta åkte vi ner till stan och gick in på Harrys, Patrik hade hyrt övervåningen då han fyllde år denna dagen! Vi var där nån timme men det var ganska ont om folk så vi begav oss till Mortens istället! Drack ett par drinkar (med passionssmak, såååå goda!), dansade och hade det jätteroligt!!! Träffade mycket känt folk och stod å tjötade med en massa kompisar. En helt underbar utekväll med andra ord! När klockan var halv två (tror jag) kom Christopher och hämtade mig och jag stupade direkt i säng.

På påskdagen åkte jag och stoffen ut till Bokenäs för att hälsa på hans mamma och hans lillebror.. Vi grillade kött och åt Ann-Sofie´s goda sås med vitlök och honung, en jättegod sallad och klyftpotatis till det. mums!

Hur gott ser inte detta ut då!?!

Efter vi varit där i några timmar passade vi på att hälsa på Josefin och Niklas på vägen hem eftersom dom också bor i bokenäs. Josse och Niklas har skaffat en fyrhjuling så Christopher var som ett litet barn på julafton när han fick åka runt på den på deras tomt! : ) Jag åkte bakom Christopher och Josefin men fick även prova på att köra själv när C satt bakom mig! Jag tyckte att det gick bra med tanke på att jag aldrig kört moppe eller nått annat liknande... Men tekniken kan definitivt förbättras.. hehe.. Å det hoppas jag få träna på snart igen, för det var skitkul!!!

annandagpåsk hände det roligaste av allt!!! Vi fick hem våran lilla hundvalp, Lexus! =D Han är ju det sötaste i hela världen! Trodde att han skule vara vaken hela natten, gny, skälla och vara orolig. Men vi la honom i hans "säng" och där låg han hela natten. Jag gick ut med honom vid tvåtiden på natten föratt kissa, C gick ut med honom innan han åkte till jobbet vid fem...

tidagen var jag ute ett antal gånger med hunden så att han fick kissa och bajsa.. måste ju få honom rumsren så fort som möjligt! Men han är så duktig med allting, jag har t.o.m lärt honom att sitta efter vi varit ute å jag ska ta av honom halsbandet! Vi var även ute och promenerade... gick fem minuter med Lexus (han får bara gå jättekorta promenader i början), sedan bar jag honom restan av den 30 minuter långa promenaden ute på söder. När klockan blev tolv åkte jag och Lexus till mammas jobb och hälsade på "mormor Anette" , alla på hennes jobb tyckte att han var så söt... När C kom hem åkte vi iväg till torp, köpte matskålar, koppel, hundshampo och en klotång. Jag köpte även glass och lite godis! : ) Åkte hem, släppte av Christopher och Lexus och begav mig hem till mamma och pappa. Drack te, käkade glass och godis och kollade på dubbelavsnitten av Desperate houswife med mami. Började må skitdåligt hemma hos mamma och pappa och när jag skulle åka hem var jag jättevarm och hade ont i hela kroppen och det blev bara värre när jag kom hem.. Tog tempen och hade nästan 39*C feber... usch!

Under onsdagen och idag har jag varit jättesjuk! Influensan har jag åkt på, har huvudvärk, jätteont i halsen och resten av kroppen. Så jag har bara legat i soffan hela dagarna.. Fast jag är ju ensam hemma med Lexus och jag måste ju ta hand om honom fast jag bara skulle vilja ligga och sova bort hela dagarna! Har varit en pers att behöva gå ut och "rasta" honom när man knappt kan stå på benen för att man har så ont och mår så dåligt! Han har iof sovit det mesta av dagarna så det är väldigt skönt.. men när han väl är vaken vill han bara busa och jag orkar verkligen inte det just nu.. :( Igår åkte jag och C ner till stan, köpte Ipren, glass och godis och C köpte en kebabpizza... Gott!

Nä, nu ska jag gå ut med Lexus så han kan kissa och kanske bajsa lite, innan han får för sig att kissa inne i lägenheten... haha.. På tal om att kissa inne.. gick precis ut i hallen och vad tror ni låg där om inte en stor bajshög... usch usch usch. Jaja, han lär sig väl snart får vi hoppas! Nu har vi iaf varit ute och kissat... Så nu ska jag lägga mig tillrätta i soffan igen med Ben&Jerrys´s Chunky Monkey. Banan glass med choklad bitar (som ser ut som bananer) och valnötter... Den är riktigt god och ligger i toppen med den där New York bla bla bla.. av samma märke som jag skrev om för nån vecka sen.






Kommentarer
Postat av: Katarina

Hehe! Var väl inte potatisklyftor ni åt utan pommes? :)



Sen undrar jag när man får se hunden på bild i bloggen, vad är det för ras?



Och vad har din syster för adress till hennes blogg hade varit kul och följa henne i USA.. Men du har ju inte länkat henne!



Ha det bäst! Kramar

2009-04-17 @ 03:53:53
URL: http://ernflykt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0