första advent.

Idag är det första advent... mysigt mysigt. Jag bara älskar julen och december även om vädret idag inte riktigt passar in  i mallen om den perfekta julen, Regn. Ska snart i väg och träffa mamma o pappa, vi ska ner till stan å kolla in "skyltsöndan". Alla (de flesta) butikerna i centrum öppnar tolv idag men mellan elva och tolv har de levande skyltfönster. Förra julen jobbade jag och mamma på Hälsokraft i stan, då stod Jag, Malin och Johan i vårt syltfönster utklädda till änglar och tomte. Är ju lite barnslig av mig så jag tyckte det var jätteroligt! : )

Jag och Christopher ska upp på vinden senare och leta upp alla adventsljusstakar och adventsstjärnor. Det andra julpyntet får nog vänta några veckor till innan det kommer upp antar jag!? Men vem vet.. kanske slutar med att vi sätter upp tomtar och hela rubbet idag.. hehe...

Nu ska jag klä på mig, grabba tag i närmsta paraply å dra mig neråt stada!

xoxo SoffiPropp

oj oj oj

Gu va jag är trött... nu har jag jobbat nio timmar, två dagar i rad och ska även jobba imorgon. När jag gjort det så har jag jobbat sex dagar i rad, sååå goa pengar!! Det enda negativa är att jag inte hunnit träna nått alls. menmen... Igår var jag på lagret hela dan och hängde upp å larmade kläder. Idag har jag stått i kassan hela dagen, vet inte vilket som är bäst... Det är goast att va på lagret, då det är mer slappt men å andra sidan går tiden snabbare när man står i kassan. hmn... Imorgon ska jag jobba mellan åtta och två, så då ska jag banne mig simma efteråt, så det så! Men nu ska jag snart kolla på efterlyst och ligga å mysa med min sötis!


See U Later...

1 månad kvar...

Nu är det bara 1 månad kvar till julafton! Jag bara älskar julen, finns det verkligen något mysigare!??

Vaknade lite innan åtta idag, som jag har tendens till att göra varje morgon, även på helgerna. Jag satte på tv:n och kollade på Vakna med The Voice, väldigt roligt program! Medans jag åt min frukost (i sängen off course) så ringde min chef ifrån KappAhl och frågade om jag ville jobba mellan elva och kvart över åtta idag, vilket jag såklart ville. Alltid gott med pengar! Så nu måste jag faktiskt åka till jobbet...

Kram&Puss

Kladdkaka.

Idag har jag jobbat 11-16 på KappAhl, ganska okej dag faktiskt, lite seg kanske. Jag jobbade med Ferenc, Linda, Anki och Pia, fick knappt stå i kassan något alls idag, helt otroligt. När C kom å hämtade mig så åkte vi till gymmet där vi tränade core och ben. Jag gick hem innan C och G så jag sprang bort till affären och köpte, rårössocker, smör och aprikosmarmelad!?? Tänkte överraska Christopher lite, så jag bakade scones och kladdkaka... Gulligt va!?!

Nu sitter vi i soffan med uppknäppta byxor och mätta magar, kollar på Erik och Mackan... åhh det är så jääääääävla roligt!!! så...nu åter till tv:n och min älsklings famn...


Hugs and Kisses

ett skratt förlänger livet!

Igår åkte jag och Christopher ut till kusin Josefin och hennes Niklas för att se deras nya hus. Det var verkligen jättemysigt! Frida och Tobbe var också där... Vi åt grönsaksstavar me dipp och lite godis, pepparkakor och glögg. Vi satt å tjötade, kollade på jackass och videoinspelningar från Halloween m.m. så jävla roligt! Det enda tråkiga var att jag fick en del utslag, tål ju inte katter och dom har två stycken. menmen.. det var det värt, för vi hade vekligen jätteroligt! men nu ska jag faktiskt åka till jobbet sååå....

Later...

Sunningen.

Igår tränade jag och Christopher rygg på gymmet sen solade vi solarium. När vi kom hem igen så gjorde jag mig iordning sen kom Janne, Olle, Danne och Marielle (tror hon hette så) och hämtade mig å så åkte vi till sunningen och hem till Jocke. Så himla fint hus! Senare på kvällen kom även Emma och Karl dit. Killarna satt å drack whiskey, rom och sånt äckligt medans jag och M drack ramlösa och åt popcorn å vindruvor. Gott! Det var väldigt trevligt, vi satt och pratade om allt möjligt. Jag och M pratade mycket om Uddevallas Lucia då hon hade kommit med för att en tjej hoppat av. Surt, jag kom ju inte med i tåget överhuvudtaget... Jag borde ha kommit med, tycker jag!! Christopher kom och hämtade mig hos Jocke runt halv elva. Blev en ganska lyckad kväll får jag säga!


Det var igår det hände!

Glömde änna bort att skriva något igår, så jag får skriva något om igår fast idag. = ) Började dagen med att gå till badhuset och simma, när jag kom hem så åt jag min dagliga frukost bestående av: 1 banan, 1 äpple, russin, linfrön, psylliumfrön och sojayoghurt. Smaskigt!

Efter detta åkte jag hem till mamma och Malin, satt och tjötade lite sen drog jag och Malin ner till stan och köpte julklappar till kusinerna. Gott att ha detta gjort så man slipper tänka på det i december. När vi kom hem igen så fikade mamma och Malin med mackor, jag åt grönsakssoppa. Sen la vi oss i mammas och pappas säng och lyssnade på ljudband... Mysigt! Jag var ganska trött så jag slumrade till en liten stund. När vi gick upp poppade vi popcorn, såg på Du är vad du äter och Medium. Sen åkte jag hem till min älskling...


Skriver om denna dag lite senare idag...

seeeg onsdag.

Idag har det verkligen varit en trist dag... Imorse var jag och simmade en timma, var trött efter typ tio minuter men jag kämpade på ändå! Gick till gymmet vid fyratiden, sprang på löpbandet lite sen var jag på ett corepass och tränade benen. Mer än detta har alltså inte hänt idag... Jag har i princip bara legat i soffan och kollat på tv hela dagen. Hur tråkigt som helst.

Nu är i allafall Christopher hemma så det är gott. Har inte umgåtts så mycket i veckan så jag hoppas vi lägger oss ganska tidigt så vi kan mysa lite. = ) Han måste nämligen lägga sig tidigt på veckodagarna eftersom han går upp vid halv fem varje morgon.... usch.. fattar inte hur han pallar. menmen... Nu vet jag inte vad jag ska skriva om mer, har ju som sagt inte hänt så mycket idag. sååå....


Later...

Hell Yeah!

Idag har jag varit på gymmet, promenerat en timma på bandet och sooolat solarium. Mamma kom och hämtade upp mig och så åkte vi hem till äsperöd och fikade. Jag åt frukt och de andra åt mackor... Jag smakade väl kanske liiite på nån smörgås... hehe.. (ska inte äta bröd egentligen). ooops...

Jag, syster Malin och hennes Johan spelade spel sen åkte vi ner till Sinclair och kollade på kusin Sanne där hon hade dansuppvisning. Hur jävla bra och roligt som helst!!!! Sanne var "utklädd" till en gammal kärring och tro mig.... hon var riktigt ful!!
; )

Just nu väntar jag på att Christopher ska komma hem från vart han nu är någonstans, får ej tag på honom. Tror dock att han är på gymmet me Georg. Ska se på Äntligen Hemma nu och sedan blir det Desperate Housewifes.


PussPuss

sååå mycket disk.

Gomorron Gomorron!  Hann inte skriva nått inlägg igår kväll, var hemma hos mamma och dem, fikade, spelade kort med Malin och Johan.. tränade även core och armar på gymmet.
 
Men idag är en ny dag... Har nyss varit och simmat, försöker simma 1 timma / fem ggr i veckan. Så himla bra träning!  Nu ska jag se på Top Model sen så måste jag nog ta å diska så Christopher inte blir grinig på mig.. hehe...


puss O kram

munsår...usch..

Vaknade för två timmar sedan då mamma ringde och väckte mig (det gör ingenting mamma). När jag gick upp kollade jag mig i spegeln och upptäckte att jag fått munsår.. ååh.. hatar verkligen munsår! Just nu ligger jag i sängen, kollar på Top Model 7 och kikar runt lite på internet. Väntar på att klockan ska bli tolv så jag kan gå till badhuset och simma. På tal om träning... Nu är det bara en vecka kvar tills jag ska väga och mäta mig på gymmet igen. Lite smått nervös är jag faktiskt... hoppas det fortsätter på samma sätt som det gjort hitills!


Höres senare idag! 


Söndagar = matlagning

På söndagar brukar jag och Christopher laga mat som han kan ha med sig till jobbet i veckan, så även denna söndag. Idag blev det köttfärssås med spagetti och panerade kyckling fileér med ris. Blir nog gottigt! Vad har vi gjort en blåsig söndag som denna då!? Jo, vi har kollat på film och tränat core och rygg på gymmet, vilket gick ganska bra.

Nu sitter vi och kollar på Miami Ink sedan blir det hål i väggen och Erik och Mackan (så jävla roliga är dessa pojkar!). Lite popcorn får man nog ner idag också... hehe..


Good Night, Sleep Tight!

Gomorron!

När jag vaknade så låg jag med huvudet en meter nedanför kudden och kroppen låg nästan på C´ sida av sängen.. knepigt. Brukar iof röra mig massor när jag sover, men kanske inte riktigt så mycket... Jaja, så vad händer idag då!? Skulle egentligen åkt ut till Josefin o Niklas och kollat på deras hus, men det blev inte så.. Får väl försöka hitta på något mer än att bara ligga i soffan och dega hela dagen. Nu ska jag iaf gå in till C och mysa lite med honom innan vi går upp å käkar frukost! 

Ses senare...
 

Gottegrisar...



Blev bara så himla sugen på glass för en stund sedan... Så jag drog på mig mina jympaskor och sprang bort till affären för att kolla vad de hade för gott... IGEN. Det blev en stor cola till Stoffen och hallonglass till mig. Mums! Nu ska vi kanske börja se på någon film.. eller så går vi och lägger oss, får se hur det blir.


God Natt!

Lugn löragskväll framför tv:n.

Det blev utgång igår iaf... Jag och Susanna var först hemma hos henne och förfestade sen drog vi till Harrys. Var väl inte den roligaste utekvällen men ändå helt okej. Hemma hos Susanna hade vi väldigt trevligt!

I morse var jag, Christopher och Georg (C´s jobbarkompis) på gymmet och tränade våra lurviga (benen alltså)... Nu har jag och C precis vart på ICA Kvantum (Supermarket) å köpte lite chips och popcorn till oss så vi kan sitta å bara möla framför tv:n ikväll. Gott! Finns inte så mycket bra att se på tyvärr...


Ha det bra!


jaha, så var det även min tur att skapa en blogg...

Ligger hemma i soffan med laptopen på magen och funderar över vad jag ska skriva om... kommer dock inte på något vettigt..

Jag undrar vad man ska hitta på ikväll, är ju ändå fredag. Är väldigt sugen på att festa, men det blir väl antagligen en lugn kväll framför tv:n och idol antar jag... Nä, nu får C komma hem från gymmet så vi kan hitta på något skojigt!

Men nu ska jag fortsätta se på projekt runway... see ya later!


RSS 2.0