Min vecka...


Jag fick med mig Christopher ut i lördags och det var väldigt kul faktsikt! Fick t.o.m dansat en del... med honom! ; ) Vi satt hemma, drack lite granna och kollade på sommarkrysset eller vad det nu heter.. Gick sedan ner till stan och in på Mortens. Var en del känt folk ute, Kul.

I söndags var vi så jävla slöa... låg bara i soffan och sängen hela dagen.. 

I måndags jobbade jag på KappAhl mellan 11 och 16, tränade sedan på SportLife med Emma, gick 40 minuter på löpbandet och tränade armarna.

I tisdags simmade jag två timmar och gick en promenad på 1½ timme med Christopher och Lexus, fram och tillbaka till äspeöd.

Igår jobbade jag 10 - 19, på KappAhl. När jag kom hem hade C köpt en bukett med vita rosor till mig och en isglass... Hur gulligt!?

Idag har jag simmat 40 minuter med Emma och nu ska jag snart börja diska och städa här hemma.. kul.. eller inte.

Imorgon är det tvätt på schemat, hoppas jag mår lite bättre så jag kan simma också.. Min älskade lillasyster Malin fyller även 20 år imorgon!





Puss&Kram


USA ligger ändå väääääldigt långt borta...

Det blev en jävligt lyckad kväll i torsdags, skitkul hade vi hemma hos Emma å nästan ännu roligare var det inne på Lipz! : ) Mestadels yngre folk var där (kände sig änna liiiite gammal), men det var käckt ändå.. ; ) Eller va säger ni tjejer.. hehe..

Igår var jag å Emma borta i simmhallen och simmade 1 km... Duktiga tjejor! Sen tog jag och Christopher en sväng till Torp för att köpa ett nytt halsband till Lexus, då han redan vuxit ur det. Handlade även mat på Maxi.

När vi kom hem igen gjorde vi iordning enrécot (eller hur det nu stavas) och potatisgratäng.. mums, va gott det blev! Kollade på Brookeback Mountain (äntligen, sicken jävla bra film!), Christopher kollade givetvis inte på denna "bögfilm"... haha.. Killar! Men jag tyckte den var grymt bra iaf..

Idag har vi inte gjort så mycket.. kollat på tv, städat, diskat, ätit.. typ sådana roliga saker.. C är iaf uppe i lane å grejar med bilen lite, skulle byta olja på den tror jag (jätteintressant, Sofie.. haha..) så jag har suttit i köket å lagat en tröja/jacka med nål och tråd, medans jag väntar på att han och Lexus ska komma hem igen...

Är såååå sugen på att gå ut idag, kanske blir en sväng till Mortens, om jag får med mig någon dit vill säga.. : )





Saknar min mamma, pappa och lillasyster Malin, Jättemycket!!!










Fest med tjejorna!

Så, då sitter man hemma hos Emma, jag, Linda och Emma förstås...

Har jättetrevligt.. med cider, vin, morotsstavar med en jättegod ny dippmix (söt paprika och het chili, tror jag det var) och många goda drinkar.. Det dumma var att allt smakade så jävla starkt och inte speciellt gott när man ätit denna sås... menmen..

Ska iaf dra till Trollhättan och Lipz om nån timma.. hoppas det blir askul!!! Men det blir det oftast med dessa partytjejor!!! : ) Å denna gången SKA jag shaka ass... ; )





Ha det bra gott folk, det ska iaf Vi ha!!!!


ensam... eller egentligen inte..

Jag kom förresten på att man kanske bara säger kissnödig, rätt och slätt!?! Eller har jag fel??


Det var lite jobbigt att åka ifrån mamma och pappa när de stod å väntade på bussen tidigt i morse.. det var allt ett par tårar som rullade ner för kinderna.. Kanske lite mesigt med tanke på att det bara är tre veckor, men jag har aldrig varit ifrån mamma så länge, nånsin. Känns även väldigt konstigt och tråkigt att hela min familj (även om Christopher och Lexus egentligen är min familj nu..) är utomlands när jag är kvar här hemma.. menmen.. Det är en jävla tur att jag har mina två älsklingar här hos mig iaf!!! :
)

På tal om något helt annat, träning.. så har jag simmat 1 timme varje dag denna veckan, ska även simma imorgon och ev. på fredag. Idag simmade jag och Emma lite längre än vanligt, 1h 20min (ungefär 2 km, i vår takt då..). Var även ute på en morgonpromenad med Lexus i måndags.

Vet inte om jag skrev vad jag gjorde förra helgen... men jag jobbade iaf både lördag och söndag. På söndagskvällen kom mamma och pappa hit på middag (första gången sen vi flyttade hemifrån, typ 2 år sedan nu.. skamligt!), lasagne blev det och den var såååå god! Jag måste bara säga att jag är fruuuuuktansvärt bra på att laga mat!! hehe...

Idag har jag och Emma varit på Torp och shoppat lite. Blev b.l.a ett par höststövlar, svarta med guldiga nitar på, skit coola. Fast det var nog bara jag som tyckte detta... både Emma och Christopher rynkade på näsan åt dessa snyggingar.. haha.. Fast det är ju inte nån ovanlighet att C tycker illa om mina skor, tror inte han har gillat ett enda par av de jag har hemma.. : )

Nu sitter jag och väntar på att Christopher och lexus ska komma hem, då de är ute på en liten promenad. Snart blir det Efterlyst och efter det, finalen av So You Think You Can Dance!




Tänk om man kunde dansat som dem... ååhhh...

LOVE!



Ingen John Blund här inte...

tjaaa...

Sitter hemma hos mamma och pappa just nu.. Skulle sova här inatt (men verkar inte bli så mycket till sömn, då jag och papi sitter i vardagsrummet med var sin dator i knät.. :)). Jag ska köra mina föräldrar till torp vid halvfyra tiden på "morgonen". De ska nämligen åka över (åh faan, kolla här Christopher.. ser du vilket ord jag använde mig av.. hehe) till USA, hälsa på syster, sola & bada i Miami m.m. Fuskisar!! Vill ju också träffa min älskade Malin juh.. :(


Well well.. kanske kan åka och hälsa på henne i vinter nån gång (om jag får råd till det).. hade varit väääldigt mysigt!

Nä, nu måste jag faktiskt på dass (för er som inte vet vad detta är, så kallas det även så "fint" för toalett)... har varit kissenödig (har alltid undrat om man säger kissenödig eller kissinödig!?????) i flera timmar nu, fastnade på Nellys hemsida... Grymt snygga festklänningar hade de där! ;)


Får se om man kanske ska försöka sova nån timma innan vi ska åka iväg.. kanske kan vara bra då jag lovat älsklingen att jag ska äta frukost med honom när jag kommer hem vid halvfem tiden.. *pust* Antar att jag kommer vara gaaaanska trött imorgon!




GodNatt på er GottFolk!




RSS 2.0